GTX 1070 ve Ryzen 5 1600X darboğaz yapar mı ?

mehmetcanerkomur

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda yeni bir bilgisayar toplayacağım. Ve GTX 1070 ve R5 1600x ikilisinin nasıl uyum sağlayacağını öğrenmek istiyorum. 1080p 144 Hz monitör kullanacağım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her oyunda tam performans vermeyebilir ama kullanılabilir. 1600X yerine 1600 almanı öneririm. Çünkü 1600X içinden stok soğutucu çıkmıyor ve bu size ek masraf getiriyor.

Tamam da arkadaşım her oyunda stabil FPS vermiyor. 2K'da kullanılırsa daha sağlıklı FPS alırsın. GTA 5'de ki durumu sen de görüyorsun yani. :)

Oyun grafikleri her geçen gün artıyor. Artan grafikler GPU'ya yükü daha fazla bindirecektir zamanla. İleriye dönük olarak bir sıkıntı yaşamaz. Ben en kötü durumdan örnek gösterdim. Arkadaş 1600 alırsa rahat rahat oynar. Ryzen bu forumda çok küçümseniyor heralde. En son teknoloji olduğunu hatırlatmak isterim. Intel'in çekirdeği düşük, darboğaz yapan işlemcilerinden biri değil.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı