GTX 1070 vs GTX 1070 Ti

CPU-Z indirip Memory kısmının fotoğrafını atın. Yoksa mutlaka SSD alın. Parayı bulunca da bir an önce 4K monitöre geçin.

Önerebileceğiniz 4K monitör var mıdır ? Şu an bende bu model var: SAMSUNG 23.6" S24D590P GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
yine bu civarlarda 1000 maksimum 1500Tl ye 4K monitör veya bu fiyata 2K monitör mü alınmalı ? Önerilerinizi bekliyorum.
Ve elimdeki bu monitörü 2. el olarak kaça satabilirim ?

Dosya Ekleri

• memory.PNG
    28,1 KB · Görüntüleme: 259
Son düzenleyen: Moderatör:
DSR, nVidia'ya ait bir yazılım olan Dynamic Super Resolution'dur. Yani monitörünüzün özgün çözünürlüğünün üstüne çıkmasıdır. Görüntü her ne kadar yüksek gibi görünmesede o pixel yoğunluğunda ekran kartı tarafından renderlenir. RAM fiyatları şuan uçmuş durumda. Amazon Black Friday günlerini bekleyebilirsin...

Evet, bu cuma olacak sanırım. Heyecanla bekliyorum eğer güzel indirim olursa RAM de alabilirim. Ekran kartını da alacağım bakalım hangisinde daha cazip bir fiyat olursa

Yalnız sizin bellekleriniz 3000 değil 2133 MHz. CL15 2133 MHz bellekler alabilirsiniz. Monitör olarak da LG 27UD58-B alın.

1 dakika geçen ay BIOS güncellemesi yapmıştım, yaptığım ayarlar bozulmuş mudur ? RAM'lerin stabil çalışması için birkaç işlem yapmıştık bu forumdan biriyle.
Bakın XMP profilinde 3000MHz gözüküyor ama şu an hangisinde çalışıyor bilmiyorum bir BIOS'a girip kontrol edeceğim.

Dosya Ekleri

• memory2.PNG
    60,1 KB · Görüntüleme: 271
Evet kontrol ettim, bütün ayarlarım sıfırlanmış... Bu forumdan @LukeSkywalker ile yapmıştık bu işleri tekrar yardımcı olma şansı varmı acaba ? :/
İşlemciyi 3.6GHz'ye sabitlemiştik voltajını ayarlamıştık RAM'leri de XMP moduna almıştık voltajını ayarlamıştık birkaç ayarı kapayıp açmıştık (SMT Veya STP gibi şeyler vardı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…