GTX 1070 vs GTX 1080

@FurkanEmir41 Bu konularda geçmişteki kartlara bak derim. Örneğin 9800 GTX. 9 yıllık kart ve günümüzün oyunlarını çalıştırmıyor. GTX 280 de aynı şekilde 8 yıla yakın bir kart ve DX10 limitleri yüzünden en son oyunları açmıyor. Aynısı GTX 1080'in başına da gelecek. DX13 gibi bir şey çıkacak ve 8 sene sonraki oyunları açamayacak.

Açması ile oynatması arasında büyük fark var yalnız.

Oyunları çamur grafiklerle oynamak benim için sorun değil diyen varsa orasını bilemem.

GTX 580 ekran kartına sahibim. Yaklaşık 7 sene oldu ve çoğu güncel oyunları en düşük ayarlarda oynayamaz oldum. Bırak 1080'i, belki 1080 Ti bile muhtemelen 8-9 sene sonra yetersiz kalacak.

Diger bilesenlerden elbette kismam oyle bir durum olursa zaten islemci olarak i7 7700k dusunuyorum. Beni bi 5 yil en azindan gotursun sonra degistiririm zaten, 10 yil falan ayni karti kullanmayi dusunmuyorum elbette. Almisken iyisi olsun cunku zirt pirt parca degistirmek istemiyorum ama aklimda bir suphe var aradaki fiyat farki deger mi? Fiyat farki kadar da fps farki var mi?

Ben olsam orta direk bir kart alır 3-4 sene bir yenilerim böylece yeni nesil teknolojilerden mahrum kalmam ve güncel bir sistemim olmuş olur ancak 1080 alınırsa 1080P çözünürlükte 8-9 sene oyun oynatır ve bu çok uzun bir süre bu sürede kart eskiyecek yeni teknolojilerden yararlanamayacaksın ve kart eskidiği için yenilemek istediğinde satman zor olacak.
(y)

Arkadaşlar ben bir bilgisayar toplayacağım fakat iki ekran kartı arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? GTA V, PBUG, ETS2, Assetto Corsa ve League of Legends gibi oyunlar oynuyorum. Almışken güzel bir bilgisayar almak istiyorum baya uzun süre gitmesini istiyorum. GTX1080 sizce parasına değer mi?
GTX 1080'i alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı