YKS için dershane gerekli mi?

BARON YT

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben 2024 Anadolu Lisesi çıkışlı mezunum. Bu sene 2026 YKS'ye hazırlanıyorum. İlk senemde sayısal alanda 1 milyon, 1. mezun senemde de 580 bin yaptım. Sıralamam da görseldeki gibi. Dershaneye 1,5 aydır gidiyorum ama ne kadar verim aldığımı konuşursak orası sıkıntı. Şu an tarihlerden 7 Kasım 2025. Sizce evde ya da kütüphanede YouTube + rehberlik + deneme kulübü mü yoksa devam mı? Tavsiyeleriniz neler? Bir de benim gibi kötü sıralamalardan kalıp da iyi ve istediği sıralamayı yapan arkadaşlar da yazabilirlerse sevinirim.

cvcvb.png

Öncelikle alanını belirle sonra ilerle. AYT'de tüm alanlardan çözmüşsün. Sayısaldan mı EA'dan mı gireceksin ona karar ver sonra alanına göre YouTube'dan konu kampı bul ve konuları erit.

Alanım sayısal, hedefim 60 k ve iyi bir elk. Elektronik müh. Tutturmak.

Öncelikle alanını belirle sonra ilerle. AYT'de tüm alanlardan çözmüşsün. Sayısaldan mı EA'dan mı gireceksin ona karar ver sonra alanına göre YouTube'dan konu kampı bul ve konuları erit.
Alanım sayısal

Son düzenleme:

60k da ki mühendislikler çok da iyi değil en azınfan 20k yapman lazım.

Alanım sayısal.

Öncelikle TYT AYT matematik geometri ve Türkçeyi hallet derhaneden verim alamadığını hissediyorsan direkt hiç bekleme ailenle konuş kaydını sil yakınlarda kütüphane etüt salonu gibi bir yer varsa sabah git akşama kadar çalış.

Kayseri'de yaşadığım için kendi şehirimde agü var ve mühendisliği çok iyi hedefim o yüzden 60k.

Öncelikle TYT AYT matematik geometri ve Türkçeyi hallet derhaneden verim alamadığını hissediyorsan direkt hiç bekleme ailenle konuş kaydını sil yakınlarda kütüphane etüt salonu gibi bir yer varsa sabah git akşama kadar çalış.

Evet evimin hemen aşağısında, neredeyse 200 veya 300 m gibi bir mesafe var.

Son düzenleme:
Sınava kadar her gün git ve akşama kadar çalış hocam YouTube gayet yeterli olur denemede çözersin yapılmayacak bir sıralama değil bende geçen yıl 67k yaptım mezuna bıraktım bende çalışıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı