Eğer RX 480 CF yapacaksan en az 650W 80+ alman yararına olur. O yüzden 600W ve 620W olanları eleyelim. Geriye kalan 650W,700w ve 750W seçenekleri arasından ben olsam 700W olanı seçerdim ki PSU fazlasıyla yetsin,sorun çıkarmasın. 750W olan da 18 lira falan fazla 700W olandan. Onu da alabilirsin tabii.
Aerocool-kcas 750W olan ile bir sorun yaşar miyim 3 4 ayda bir elektrik kesintisi yaşıyorum memlekette bazen daha sikta olabiliyor 300 lirayı gecmemesi lazım bu arada
Üstte senin yazdıklarında ne kadar sorun yaşarsan KCAS'ta da o kadar sorun yaşarsın. Sorun yaşamazsın demek doğru olmaz. Hiçbir PSU'nun sorunsuz çalışacağını da kimse garanti edemez. Ama şu var o PSU sonuçta 80+ ibareli kalitesiz değil.
Üstte senin yazdıklarında ne kadar sorun yaşarsan KCAS'ta da o kadar sorun yaşarsın. Sorun yaşamazsın demek doğru olmaz. Hiçbir PSU'nun sorunsuz çalışacağını da kimse garanti edemez. Ama şu var o PSU sonuçta 80+ ibareli kalitesiz değil.
Sınır uçlarda PSU son 5 yılda hiç tavsiye etmedim. Çünkü artık bir çok parça hız aşımına girebiliyor. CF olacaksa 750W öneririm çünkü 650W olanda bronz zaten. Ek yükünüz en fazla bir notebook tüketim sarfiyatı olacaktır.
Bende bir ara lojmanda iken her gün elektrik kesintisi yaşamıştım. Her yıl bozulan INCA marka monitörden başkası değildi. Asus'a hiç bir şey olmuyordu. Kalitesiz kapasitörler kullanılanlar sorun çıkartıyor. Saydığınız ürünler tescilli markalardır. Kesintilerde uzun süreler sorun yaşatmaz.
Ayrıca CF yapıldığı zaman başka bir PCI bağlantı yapmamanızı öneririm çünkü bu sisteminizde dar boğaz oluşacaktır. Sabit bir sistem istiyorsanız 1070 öneririm ama 480 CF'ın 1080'den biraz iyi olduğu testlerinde söylendi.