GTX 1070'li sistem 8000 TL'ye alınır mı?

8 Ay kullanılmış 1070 enteresan...
Niye enteresan?
Güç kaynagına parayı bas yoksa benim gibi 4 tane PSU degişirsin hep yandı :/
Kasada dikkatli sec Corsair var cok II eskisi Cooler Master MB501l sakın alma onun Allah yok ettsin onun yüüznden 1 PSU yaktım 1 PSU da fan arızalandı degiştirildi. Garantili.
Yani almaya değmez mi, sıkıntı mı yaşarım, gerçi elden veriyor, gidip inceleyebilirim
Linki var mı ilanın :D
Sen mi alacan 😄

2016'da çıkmış bir ekran kartı, 2018 yada 2019'da üretiminin bitmiş olması lazım. Ben de mesela 5 senedir kullanıyorum ama bu arkadaş eğer 8 ay kullandım diyorsa demek ki bu kart senelerdir bir yerde kapalı kutuda yatıyor, ki milletin bir seneden fazladır her modelin stoğunu kuruttuğu bu ortamda hiç gerçekçi bir ihtimal gibi durmuyor.

2016'da çıkmış bir ekran kartı, 2018 yada 2019'da üretiminin bitmiş olması lazım. Ben de mesela 5 senedir kullanıyorum ama bu arkadaş eğer 8 ay kullandım diyorsa demek ki bu kart senelerdir bir yerde kapalı kutuda yatıyor, ki milletin bir seneden fazladır her modelin stoğunu kuruttuğu bu ortamda hiç gerçekçi bir ihtimal gibi durmuyor.
Sordum, bilgisayarcıdan sıfır aldım diyor, benim avantajım, aynı şehirdeyiz, gidip bakabilirim pcye, ama ekran kartının 2016 olması beni vazgeçtiriyor, 2022ye girecez, ben en iyisi 1660ti sistem bakayım, sizce daha iyi olmaz mı? En azından güncel ekran kartı ve gtx1070 ile yakın performans veriyor.

Ekran kartı gerçekten garantili faturalı bir şekilde 8 aylık ise başka bir sisteme bakmaya gerek olmayabilir. Performans ve teknoloji olarak ikisi yakın kartlar. RTX bir sisteme geçiş imkanı varsa ayrı konu. Fatura bilgisi burada önemli olan kısım.

Ekran kartı gerçekten garantili faturalı bir şekilde 8 aylık ise başka bir sisteme bakmaya gerek olmayabilir. Performans ve teknoloji olarak ikisi yakın kartlar. RTX bir sisteme geçiş imkanı varsa ayrı konu. Fatura bilgisi burada önemli olan kısım.
Fatura derken, ekran kartının doğruluğu ve ispatı için mi diyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı