GTX 1070Ti 500W yeter mi?

i7 4770K işlemci.
8 GB RAM DDR3 1600 MHz.
GTX 1070 Ti ekran kartı.
H81M-K anakart.
Bu özelikli bir bilgisayar için 500W yeter mi?

650W yeterli olacaktır az önce benim konudaydınız zaten sistemler neredeyse eşit güç harcıyor.

Sözünü balla kesiyorum kardeşim sende 3600 var bu adamda 4 nesil i7 sende 16 GB RAM var adamda 8 sende 4 fan var adamda 0 veya 1 nereye aynı güç harcıyor anlamadım ben nereden esti bu sana.

Yani sizce değiştireyim mi kalsın mı şu an herhangi bir sorunum yok sadece ekran kartı biraz ısınıyor 80 derece falan oluyor.

Şu sıcaklıklarda 80 derece fazla değiştirmenizi kasanızı temiz tutmanızı öneriyorum yoksa ekran kartınızda problem çıkabilir şu an hava çok sıcak değil ama Temmuz'a doğru yüksek ihtimal sıkıntı çıkartır size.
Yani sizce değiştireyim mi kalsın mı şu an herhangi bir sorunum yok sadece ekran kartı biraz ısınıyor 80 derece falan oluyor.

Corsair cv-serie CV550 serisinin 600W'u ya da ilerde sistemini geliştireceksen 650W'u rahatlıkla yeter.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı