GTX 1080/1070 i7/i5 Sistem Toplama

Almak istediğin ürünlerin amazondan linklerini at sana daha güzel yardımcı olayım. Kardeşim bak amazondan eğer Ship to Turkey ve This is Gift (CART BÖLÜMÜNDE) seçersen gümrüğe takılmıyor ve vergi alınmıyor diye biliyorum çünkü hediye paketleri şeklinde geliyor ve ticari mal statüsünde yer almıyor.

Öyle bir şey yok ikidir yanlış bilgi veriyorsunuz yapmayın, kulaktan dolma hurafelerle tavsiye verilmez.

Bir çok kez amazondan alışveriş yaptım, hala yapıyorum, şu anda dahi yolda olan bir kargom var.

75 € altı siparişlerde genellikle vergi istenmez.

75 € üstü siparişlerde eğer adresiniz gönderime uygunsa amazon zaten bunun vergisi bu diye belirtir ve satın alırken vergiyide keser.

Bunların dışında bir önceki mesajımda belirttiklerim var donanım alışverişlerinde dikkat edilmesi gereken. Bu kadar basit bütün olay.

Herkese teşekkürler Noctis kardeş sana ayrı teşekkürler biraz yordum bugün seni eyvallah :)

O zaman ben kargo ile birlikte iyi kar yapabileceklerimi amazondan sepete atıyorum gümrükte kalma imkanı yok anladığım kadarıyla herkese tekrar teşekkürler.

Kardeş sağol uğraşmışsın baya :) Ama sanırım 1080 de kararlıyım farkındayım 1070 ile daha dengeli olacak ama uzun vadeli istiyorum ve monitör ve ssd yi sonradan upgrade etmeyi planlıyorum.

Sodax son attığım linkdekilere kesinlikle bak. Amazon zaten 70 euro üstü alışveriş olduğu için ekstra olarak en sonda vergiyi kesecek. Hepsi düşük kargo ücreti ve Ship to turkey' ile geliyor ve bir de bunlar için Cartta This is Gift seçeneğini işaretlemeni istiyorum.

Aslında SSD iyi fiyata geliyor Crucial iyimidir?

Ama Türkiye'de de o kadarmış bakınca kar yaptıran bir ekran kartı bir PSU var sanırım ikisini amazondan alacağım.

Bana parça seçimi konusunda güvenebilirsin. En kaliteli ve ucuz ürünleri atıyorum ayrıca bir çok türk yabancı arkadaşımdan tavsiyeler alarak. Yani attıklarımın hepsi f/p ürünleri direk sepete at derim :D

kasa olarak ne seçtin?

kasa ve psu dahil benim attığım daha mantıklı ve ucuz bence. 700watt ve 80+ güç kaynağı seni gtx 1070 ve i7 6700k ile rahat götürür

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı