GTX 1080 Coil Whine Sorunu

Schweppes

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Geçen hafta aldığım kartı bugün test etme imkanım oldu ve çok fazla coil whine var ne yapmamı önerirsiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önce hepsiburadaya iade yada değişim denesem mi diyorum.

Önce hepsiburadaya iade yada değişim denesem mi diyorum.
İade ederseniz, bir sıkıntı yaşamazsınız fakat o ekran kartını alacak kişi mağdur olur. Ayrıca değişim istemek çok daha mantıklı olur. Böylelikle yakaladığınız indirim de çöpe gitmez.

Değişim isteyeceğim de bu kartı başkabirine satmaları onların ayıbı olur daha önceki GTX 960 kartımda da vardı ama duymak için dibine girmek gerekiyordu bu kartta yan odadan duyuluyor. Alan kimse bunu kabul etmez diye düşünüyorum.

İade ya da değişim deneyin mutlaka. Benim ekran kartımda da bu sorun var ve tahammül edilecek bir ses değil, şuan serviste değişim bekliyorum bakalım.

Sözde bobin kaliteleri falan arttırılmıştı peh...
İade ya da değişim deneyin mutlaka. Benim ekran kartımda da bu sorun var ve tahammül edilecek bir ses değil, şuan serviste değişim bekliyorum bakalım.
Sizde sanırım penta teknolojiye gönderdiniz.
Kabul edilmeme durumunda beklediğim zamana ve hor kullanılmasından korkuyorum açıkcası.

Son düzenleme:
Ne hikmettir ki yeni aldığım PSU'da oluşan bir problemdir. PSU 10 dakika civarında Coil Whine sesi ile çalışıp daha sonra ses yok olur. Sisteminizin biraz boşta çalışmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca PSU'm Thermaltake LitePower 450W.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…