İade ederseniz, bir sıkıntı yaşamazsınız fakat o ekran kartını alacak kişi mağdur olur. Ayrıca değişim istemek çok daha mantıklı olur. Böylelikle yakaladığınız indirim de çöpe gitmez.Önce hepsiburadaya iade yada değişim denesem mi diyorum.
Değişim isteyeceğim de bu kartı başkabirine satmaları onların ayıbı olur daha önceki GTX 960 kartımda da vardı ama duymak için dibine girmek gerekiyordu bu kartta yan odadan duyuluyor. Alan kimse bunu kabul etmez diye düşünüyorum.İade ederseniz, bir sıkıntı yaşamazsınız fakat o ekran kartını alacak kişi mağdur olur. Ayrıca değişim istemek çok daha mantıklı olur. Böylelikle yakaladığınız indirim de çöpe gitmez.
Sizde sanırım penta teknolojiye gönderdiniz.İade ya da değişim deneyin mutlaka. Benim ekran kartımda da bu sorun var ve tahammül edilecek bir ses değil, şuan serviste değişim bekliyorum bakalım.
Kabul edilmeme durumunda beklediğim zamana ve hor kullanılmasından korkuyorum açıkcası.Servise gönderin. Şansınız varsa değişim çıkar. Eski yurt dışı garantili MSI GTX 1060 kartımı göndermiştim bu sorundan. Kabul etmemişlerdi değişimi. Şans ve servisin inisiyatifine bağlı bir durum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.