GTX 1080 Ekran Kartı Değiştirmek

Eğer ki kutusunu, ambalajını hırpalamadan, yırtmadan vs açtıysanız ve ekran kartınını ilk açtığınız zaman görüntü girişlerini(DP,HDMI) tutan ufak kapak diyeyim anlarsınız, onları da kaybetmediyseniz ve 14 gün süresi dolmadıysa “Paşa Paşa” almak zorundalar.
En detayına kadar indim ki o mağazaya böyle istiyor. Satılabilirliğinin kaybolmadığı durumlarda iade kabul ediliyor diye. En ufak kapaktan bile bahane bulup bunu sattığımız zaman bir başkası işte bu parçalar eksik vs deyip içine kurt düşebilir ve o kişi de takıntılıysa iade etmek isteyebilir. Acaba kullanılmış mı vs gibi bir düşünce olabilir diye söylüyorum.

Kutusunda falan hiçbir sıkıntı yok. Üründede hiç bir çizik vesaire yok. Alalıda 8 gün oldu. Bile bile dikkatli açtım ve dikkatli kullandım. Kapakçıklarda belki sorun olabilir fakat onuda evde bir şekilde bulurum.

Kutusunda falan hiçbir sıkıntı yok. Üründede hiç bir çizik vesaire yok. Alalıda 8 gün oldu. Bile bile dikkatli açtım ve dikkatli kullandım. Kapakçıklarda belki sorun olabilir fakat onuda evde bir şekilde bulurum.
Onları bularsanız ve geri kalanlarda da eksik gedik yoksa iade edebilirsiniz faturası ile. Kapakçıklardan bahane bulurlarsa bir şey diyemezsiniz diye söylüyorum. Bulursanız çok daha iyi olur ve götürüp beğenmedim, üst model olarak dediğinizi alacağım diyebilirsiniz.(Aynı mağazadan değilse alacağım demeyin :) )

Sıcaklıklar çok normal. Vatan Bilgisayar mağazasından aldığın, açıp kullanılmış kartı, herhangi bir sorun varsa tutanak tutup, servise gönderirler, herhangi bir değişim yapılmasına servis karar verir, ortada bir sorun yok iken, mağazadan alındığı için değişim yapmazlar. İnternetten alınmış olsaydı ya da ürün hiç açılmamış olsaydı dediğin şey olurdu. Maalesef değişim ya da iade için servis raporu lazım.

Sıcaklıklar çok normal. Vatan Bilgisayar mağazasından aldığın, açıp kullanılmış kartı, herhangi bir sorun varsa tutanak tutup, servise gönderirler, herhangi bir değişim yapılmasına servis karar verir, ortada bir sorun yok iken, mağazadan alındığı için değişim yapmazlar. İnternetten alınmış olsaydı ya da ürün hiç açılmamış olsaydı dediğin şey olurdu. Maalesef değişim ya da iade için servis raporu lazım.
Fortnite oyununda 10-15 dakika içerisinde 80 dereceyi gören ve gittikçe artan bir ekran kartından bahsediyorum. 25 dakika civarlarındada ufaktan performans düşüklüğü oluyor. 1 saat oynasam kim bilir başıma neler gelicek.

Fortnite oyununda 10-15 dakika içerisinde 80 dereceyi gören ve gittikçe artan bir ekran kartından bahsediyorum. 25 dakika civarlarındada ufaktan performans düşüklüğü oluyor. 1 saat oynasam kim bilir başıma neler gelicek.
Dediğim gibi değişim ya da iade kararını servis verir. Kartı vatan bilgisayara götürürsen direkt iade ya da değişim yapmazlar, şikayet formu ya da tutanağı tutarlar ürünü servise gönderirler, bu kararı servis verir. Mağazadan alınan ürünlerde, ürünü mazeretsiz iade etmen veya iade talebinde bulunabilmen için ürünün hiç açılmamış, kullanılmamış olması gerektiği yazar, dikkatli okuyun. İnternetten alınmış olsaydı gözünüz kapalı iade eder, değişim ya da para iadesi isteyebilirsiniz. Yine dediğim gibi Vatan Bilgisayar ürünü servise gönderecek ve servis raporunu bekleyecek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı