GTX 1080 ekran kartına 550W PSU yeter mi?

Bilgisizci

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba; GTX 1080, Ryzen 5 2600x, Corsair vengance 16gb 3000MHz, B450M PRO M.2 v2. Toshiba 480GB SSD bir sistem toplayacağım fakat sistem için Corsair spec-delta kasasını meral ettim. PSU yeterli mı? Bileşenler sığar mı? Vb. Sorularına cevap arıyorum bir de maks. 800TL kasa nerilerinizi alabilirim. (Kasa + PSU)

Ekran kartının modeli nedir ?
Eğer üç fanlı ise sığmayabilir kasanın ve ekran kartının uzunluğuna bakmalısınız

Yanlış Bilgilendirme
Hayır, artı olarak işlemciniz GTX 1080 gibi bir ekran kartına azıcık güçsüz kalmaz mı? Bence en az R5 3600 ve 700W PSU lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 fanlı model / maks. R5 2600x alabiliyorum.
Forumun diğer yerlerinde araştırmam sonucu bu sisteme 600w PSU yeter gibi duruyor ama siz ne diyorsunuz ?
Forumun diğer yerlerinde araştırmam sonucu bu sisteme 600w PSU yeter gibi duruyor ama siz ne diyorsunuz ?

Hayır, artı olarak işlemciniz GTX 1080 gibi bir ekran kartına azıcık güçsüz kalmazmı? Bence en az R5 3600 ve 700W PSU lazım.
RTX 2080 ti r9 3900x'li PC'de oyunlarda 500w enerjiyi geçmiyor. Corsair marka olduğunu ve verimliliğin fazla olduğunu düşünürsek gayette yeter bence. Ayrıca işlemci o ekran kartına gayet yeterli. RTX kullananlar var bu işlemciyle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı