GTX 1080 Gaming X vs RTX 2070

Ahmet93

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. İki tane ekran kartı arasında yorumlarınızı merak ediyorum performans açısından.

MSI RTX 2070 Gaming X
MSI GTX 1080 Gaming X

RTX 2070 3-5 FPS daha önde. Fiyat farkına bağlı. RTX teknolojisi gereksiz bir şey 2K kullanacaksanız ki 1080P'de de RTX 2070'in ışık bilmem ne teknolojisi ile stabil olur mu bilemem.

Yani rtx 4.800 gtx ise 4.000₺ ama razer teknolojisi var bence 800 lira için razer teknolojisinden vazgeçmek mantıklı değil verilebilir gibi geliyo bana

Yani rtx 4.800 gtx ise 4.000₺ ama razer teknolojisi var bence 800 lira için razer teknolojisinden vazgeçmek mantıklı değil verilebilir gibi geliyo bana
Bu modeli tercih edin Gaming X modelinden daha performanslı. NOT : Ürünün gelmesi 1-2 hafta sürebilir. Nanokatalog ürünlerini yurtdışından getirdiği için.

Bu modeli tercih edin Gaming X modelinden daha performanslı. NOT : Ürünün gelmesi 1-2 hafta sürebilir. Nanokatalog ürünlerini yurtdışından getirdiği için.
Hangi modeli hocam ?
RTX 2070 3-5 FPS daha önde. Fiyat farkına bağlı. RTX teknolojisi gereksiz bir şey 2K kullanacaksanız ki 1080P'de de RTX 2070'in ışık bilmem ne teknolojisi ile stabil olur mu bilemem.
4k için rtx iyi bi seçim mi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı