RTX 2070 vs GTX 1080 Ti

MSI RTX 2070 kullanıcısı olarak söylüyorum,
RTX 2070 kartı , 1080 ve 1080 ti arası bir karttır, yani 1080 ti daha performanslı.
illa RTX teknolojisine geçmek istiyorum dersen, 1080 ti dan 2080 ti a geçmelisin ki bir anlamı olsun.

Ekran kartları 2-3 yıl öncesine kadar filmlerde bile Ray-Traced özelliğinde zorlanıyorken, bunu Real Time Ray-Tracing'e uyguladılar. Ekran kartları Ray-Tracing yaparken çok performans düşürüyor. R-T için çok güçlü bir ekran kartı çıkana kadar ben şahsen önermiyorum.

Ben olsaydım RTX 2070 alırdım, pfs farkı çok az 5-10 fps ancak var, ayrıca ilerisi için de düşünülürse ray tracing olsun, dlss teknolojileri yeni bir dönem başlattı. ilerde oyunlara gelecek güncellemelerle daha fazla pfs artışı da gelecek ayrıca.
Ben olsaydım RTX 2070 alırdım, pfs farkı çok az 5-10 fps ancak var, ayrıca ilerisi için de düşünülürse ray tracing olsun, dlss teknolojileri yeni bir dönem başlattı. ilerde oyunlara gelecek güncellemelerle daha fazla pfs artışı da gelecek ayrıca.
Ama bekle birkaç ay şu an RTX alsan GTX lerden tek farkı BF5 te gösteriyor o da yoksa şimdilik gerek yok

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı