GTX 1080 hâlâ alınır mı?

Herkese merhabalar ve iyi forumlar, başlıkta da belirttiğimi gibi dolar düşmeye başlamışken ve yeni 2000 serisi çıkmışken GTX 1080 halen alınır mı? Eğer fiyatlar daha da düşerse almayı düşünüyorum. RTX 2070'in fiyatı çok yüksek geldi.
4K oyun performansı istiyorsanız evet, alabilirsiniz fakat yok efendim 4K oynamam diyorsanız 1080 li sisteme çok gerek duyulduğunu düşünmüyorum.

Hayırlı olsun.
Saolun, çok teşekkürler herkese. Bu arada henüz 2 yıllık olan gtx 970'im boşa çıktı, ilgilenen olursa iletişime geçebiliriz.

RTX çıkınca ne çabuk çöpe attınız GTX serilerini anlamadım. Algı yaratılmaya çalışılıyor. Yapmayın, etmeyin.
Algı yaratmaya çalışmıyoruz kardeş. İkinci el alırsın tamamdır ok , ama yeni bir şey alacakken neden yenisi olmasın ki? Sen Mercedes alacak olsan 2018 model mi alırsın , 2019'u mu beklersin? Çöpe attığımız falan yok GTX serisi hala hatırı sayılırdır. Bu arada 980 kullanıyorum ben ve hala çok yeterli geliyor bana. Ama yarın kart alacak olsam 1000 serisi almam çünkü artık 2000 serisi var.

Algı yaratmaya çalışmıyoruz kardeş. İkinci el alırsın tamamdır ok , ama yeni bir şey alacakken neden yenisi olmasın ki? Sen Mercedes alacak olsan 2018 model mi alırsın , 2019'u mu beklersin? Çöpe attığımız falan yok GTX serisi hala hatırı sayılırdır. Bu arada 980 kullanıyorum ben ve hala çok yeterli geliyor bana. Ama yarın kart alacak olsam 1000 serisi almam çünkü artık 2000 serisi var.
Tabii ki haklısın. Söylemek istediğim o değil ama. Bazılarında bir görüş var. 1080 alınmaz artık görüşü. O algıyı kırın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı