Merhaba, GTX 1080 ROG STRIX satın alacağım ancak Güç kaynağı 500W Aerocool marka, 456W veriyor. İşlemcim 65W güç tüketiyor. Yeterli gelir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.
Güç kaynağı elimde var şu an. Eğer yeterli gelirse bir süre kullanırım diye düşündüm. Alırken de burada önerdiler ama neyse.O PSU markasını önermiyoruz. Bütçenize göre arkadaşlar kronik sorunsuz PSU önersinler. 80+ alırsan 500W yeter.
Kullanma. O tür markalar voltaj dalgalanması gibi şeyler için iyi değil. Kart veya sistemdeki parçaları yakma olasılığınız yüksek. Arkadaşım 580 yaktı, az kalsın 1650S de yanacaktı.Güç kaynağı elimde var şu an. Eğer yeterli gelirse bir süre kullanırım diye düşündüm. Alırken de burada önerdiler ama neyse.
Güç kaynağı elimde var şu an. Eğer yeterli gelirse bir süre kullanırım diye düşündüm. Alırken de burada önerdiler ama neyse.
Kim önerdi ki size onu? Çok kötü değil ama iyi de değil vasatın üstü. FSP, ASUS, Corsair gibi güzel markalar varken saçma sapan PSU'lar kullanmayın lütfen. Satıp DeepCool veya FSP almanızı tavsiye ederim.
Kullanma. O tür markalar voltaj dalgalanması gibi şeyler için iyi değil. Kart veya sistemdeki parçaları yakma olasılığınız yüksek. Arkadaşım 580 yaktı, az kalsın 1650S de yanacaktı.
Yani şans işi ama olmaz sanırım.Borcum fazla o yüzden 2 ay sonra alabilirim yeni güç kaynağı, sizce sıkıntı olur mu kısa sürede?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.