İşlemcinizin o ekran kartına darboğaz yapabileceğini düşünmüyorum ben şahsen. Anakartınızı DDR4 sistemle değiştirip 16 GB RAM ile destekleyebilirseniz de sistem çok daha iyi olur. İşlemcinizi değiştirmeden önce bir düşünün derim. Para israfı gibi duruyor.
İşlemcinizi değiştirmek yerine yeni anakart ve ramler ile sisteminizi güncelleyebilirsiniz, elinizdeki işlemci gayet yeterli bence.
benim işlemcinin pin'i 1150 ddr3 o yüzden işlemciminde değişmesi gerekmiyormu bana 1150 pin için iyi anakart yok dediler yani var ama artık üretilmiyor ve bulamıyorum alcağım anakart da 1151 pin olcağı için işlemciminde otomatik olarak değişmesi gerekmiyor mu ?benim işlemcinin pin'i 1150 ddr3 o yüzden işlemciminde değişmesi gerekmiyormu bana 1150 pin için iyi anakart yok dediler yani var ama artık üretilmiyor ve bulamıyorum alcağım anakart da 1151 pin olcağı için işlemciminde otomatik olarak değişmesi gerekmiyor mu ?
Evet pinlerin uyumlu olmasi lazim ona uygun bir anakart bulmaniz gerek diger bir tercih soylediğiniz gibi işlemcinin değişmesi gerekir.benim işlemcinin pin'i 1150 ddr3 o yüzden işlemciminde değişmesi gerekmiyormu bana 1150 pin için iyi anakart yok dediler yani var ama artık üretilmiyor ve bulamıyorum alcağım anakart da 1151 pin olcağı için işlemciminde otomatik olarak değişmesi gerekmiyor mu ?
benim işlemcinin pin'i 1150 ddr3 o yüzden işlemciminde değişmesi gerekmiyormu bana 1150 pin için iyi anakart yok dediler yani var ama artık üretilmiyor ve bulamıyorum alcağım anakart da 1151 pin olcağı için işlemciminde otomatik olarak değişmesi gerekmiyor mu ?
benim işlemcinin pin'i 1150 ddr3 o yüzden işlemciminde değişmesi gerekmiyormu bana 1150 pin için iyi anakart yok dediler yani var ama artık üretilmiyor ve bulamıyorum alcağım anakart da 1151 pin olcağı için işlemciminde otomatik olarak değişmesi gerekmiyor mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.