GTX 1080 ile DOOM Testi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olumsuz bakmıyorum neden bu kadar yüksek FPS aldığını söylüyorum. DOOM oyununda kartlar ilerideki objeleri işlemiyor ve kapalı alan olduğundan FPS yüksek. Yani sadece DOOM oyununa bakarak aldanmayın diyorum. Açık dünya oyunlarda FPS bu kadar yüksek olmayacaktır. Bazı arkadaşlar şimdi 120 FPS alıyor gidip hemen alayım diyebilirler onlara tavsiye vermek için yazdım. Ekran kartı alacaklar veya ekran kartını değiştirecekler biraz beklesin. İlk serilerde sorun olma olasılığı yüksek.

Olumsuz bakmıyorum neden bu kadar yüksek FPS aldığını söylüyorum. DOOM oyununda kartlar ilerideki objeleri işlemiyor ve kapalı alan olduğundan FPS yüksek. Yani sadece DOOM oyununa bakarak aldanmayın diyorum. Açık dünya oyunlarda FPS bu kadar yüksek olmayacaktır. Bazı arkadaşlar şimdi 120 FPS alıyor gidip hemen alayım diyebilirler onlara tavsiye vermek için yazdım. Ekran kartı alacaklar veya ekran kartını değiştirecekler biraz beklesin. İlk serilerde sorun olma olasılığı yüksek.
Nvidia markasının çıkardığı ilk ekran kartını değil de , ''MSI Lightning Overclock'' modelini çıkardığında 2 tane GTX 1080 alacağım , bendeki 2 tane ''MSI Lightning GTX 980 TI'' ın yerine..

Arkadaş AMD fan'ı o yüzden kardeşim.:LOL:
AMD çok kötü ya , Nvidia performansına göre..

AMD çok kötü ya , Nvidia performansına göre..
Sadece bekle ve gör bak bakalım AMD nin çıkaracağı yeni kartları Nvidiaya göre düşük mü değil mi. Bundan öncede AMD ekran kartında Nvidiaya göre gayet başarılı ve performanslı işler yaptı. Kimse burda fanboyluk şu bu demesin gerçekler gün yüzünde...

Sadece bekle ve gör bak bakalım AMD nin çıkaracağı yeni kartları Nvidiaya göre düşük mü değil mi. Bundan öncede AMD ekran kartında Nvidiaya göre gayet başarılı ve performanslı işler yaptı. Kimse burda fanboyluk şu bu demesin gerçekler gün yüzünde...
Uygun fiyata verdiği performans olarak AMD de iyi. Fakat ben uygun fiyat/performans aramıyorum.
''En iyi performansı veren'' hangisi ise onu satın alıyorum.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman yine AMD'ye kalıyorsun. Çünkü bakıldığında performans farklarına AMD GPU'da hep önde :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Polaris mimarisi de tanıtılacak. Ekran kartı alacak arkadaşlar detaylı inceleme ve performans testlerinden sonra kararını vermeli.

Asıl sen kimsin ki bana Fan diyorsun? Birilerini yargılama hakkını kim veriyor sana? Değişik değişik konuştuysam ne yapacaksın? Atarlanma düzgün konuş. Her yaptığım yoruma garip garip cevaplar veriyorsun bilgin olmadığı konularda yorum yapmayacaksın o zaman. Okuduğunu anlamıyorsun gelmiş burda laf ebeliği yapıyorsun git oku anla sonra gelip tartış. Hiçbir bilgin yok insanlara laf atayımda tartışma yaşansın kafasıyla yorum yapıyorsun ayıp be.

Ben AMD fazla güç tükettiği için tercihimi nVidia'dan yana yapıcam. Fan boyluk mu oluyor bu şimdi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı