GTX 1080 ile DOOM Testi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben AMD fazla güç tükettiği için tercihimi nVidia'dan yana yapıcam. Fan boyluk mu oluyor bu şimdi ?

Hayır ama AMD nin yeni çıkaracağı polaris mimarili ekran kartlarını görmeden bir şey söyleyemeyiz kimseye. Çok güç tüketiyor, ısınıyor vb. şeyler söylemek için erken sadece bekleyip göreceğiz. Benim içimdeki ses AMD polaris mimarisinde de farkını koyacağı yönünde sadece bir tahmin ama zaman gösterecek bunu :)

O zaman yine AMD'ye kalıyorsun. Çünkü bakıldığında performans farklarına AMD GPU'da hep önde :)
youtube'de testler var FPS olarak bakabilirsin
''2 tane gtx 980 ti'' var bende ve SLI olarak verdiği performanstan daha fazla FPS veren herhangi bir AMD ekran kartı kombini yok :p

youtube'de testler var FPS olarak bakabilirsin
''2 tane gtx 980 ti'' var bende ve SLI olarak verdiği performanstan daha fazla FPS veren herhangi bir AMD ekran kartı kombini yok :p
Bütçemiz olsa tabi ki SLI ile bu fark kapatılır ama bütçemiz yok o yüzden tek kartlara bakıyoruz. Burada da f/p ürünü olarak AMD ön plana çıkıyor ve alıyoruz. Buna yapacak bir şeyimiz yok.. :)

Durup dururken yapılan bu tartışmaları anlamıyorum. İnsandan insana değişir bu durum zevk meselesi kimisi AMD der kimisi İNTEL bu niye bu kadar büyütülüyor anlamıyorum. Bence bu konularda yapılan tartışmaların geneli saçmalık.

F/P ürünü hangisiyse normalde gidilip o alınır. Şimdi AMD veya NVIDIA kart alacak kişi önce Benchmarklara sonra hızına ve sunduğu performansa bakar. Bence önce Polaris mimarili kartlar görülmeli ondan sonra tartışılmalı. Ortada olmayan birşeyin tartışılması abez ve ayrıca boşuna. AMD eminim ki NVIDIA'nın kartlarına yakın performans veya üst seviye performans veren ürünlerini yakın zaman içinde (umarım) sunacaktır. :) Bence ekran kartı alacak arkadaşlar biraz beklesin derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı