Bu model erkan kartımın fanlarından birinin 2 adet yaprağı kırıldı ve yüksek modda çalışırken titreme oluyor. Ürünü Amazon'dan aldım, Amazon'a yazdığımda Asus ile görüşmem gerektiğini söylediler. Ama neler yapmam gerektiğini, nereden destek almam gerektiğini bilmiyorum, acaba deneyimli yardımcı olabilecek var mı?
Türkiyeyi aradığımda yurt dışından geldiği için biz bir şey yapamayız dediler. Amazon.com'dan almıştım kartı. Yurt dışına göndermem gerekecek muhtemelen. Süreci bilen var mı aranızda ? @NESTER34@Kadir999
Türkiyeyi aradığımda yurt dışından geldiği için biz bir şey yapamayız dediler. Amazon.com'dan almıştım kartı. Yurt dışına göndermem gerekecek muhtemelen. Süreci bilen var mı aranızda ? @NESTER34@Kadir999
Geçmiş olsun. Donanımla alakalı değilse hiç bulaşmasa daha iyi, fan yüzünden kart çöpe gidebilir.
Örnek veriyorum Vatan Bilgisayar'dan almış olsaydın onların aracılığıyla garantiye yollayabilirdin. Asus Global'e gir destek kısmına e-posta ile durumu açıkla yardımcı olurlar.
Ücretli şekilde serviste yaptırma şansınızda var. Yurtdışı gönderimi yapsanız dahi garanti kapsamına gireceği bile muamma. Fiziksel temas olmadan kırılması pek mümkün değil. Eğer bilginiz yoksa Asus servisten ücretli yaptırabilirsiniz.