GTX 1080 Kırılmış Fan Problemi

Burkiiy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Bu model erkan kartımın fanlarından birinin 2 adet yaprağı kırıldı ve yüksek modda çalışırken titreme oluyor. Ürünü Amazon'dan aldım, Amazon'a yazdığımda Asus ile görüşmem gerektiğini söylediler. Ama neler yapmam gerektiğini, nereden destek almam gerektiğini bilmiyorum, acaba deneyimli yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiyeyi aradığımda yurt dışından geldiği için biz bir şey yapamayız dediler. Amazon.com'dan almıştım kartı. Yurt dışına göndermem gerekecek muhtemelen. Süreci bilen var mı aranızda ? @NESTER34 @Kadir999

Türkiyeyi aradığımda yurt dışından geldiği için biz bir şey yapamayız dediler. Amazon.com'dan almıştım kartı. Yurt dışına göndermem gerekecek muhtemelen. Süreci bilen var mı aranızda ? @NESTER34 @Kadir999

Süreç çok uzun sürer tabi kargo parası varsa o da cabası. Ben olsam fanı temin edip kendim takarım.

Mesela bu araştırıp en kalitelisini bulabilirsin. Şuan tek elim kırık olduğu için fazla bakamıyorum. :D
https://www.amazon.com/gp/product/B...39b-50c7-ad95-e880abbfa9b2&pf_rd_i=3015421011

Süreç çok uzun sürer tabi kargo parası varsa o da cabası. Ben olsam fanı temin edip kendim takarım.

Mesela bu araştırıp en kalitelisini bulabilirsin. Şuan tek elim kırık olduğu için fazla bakamıyorum. :D
https://www.amazon.com/gp/product/B...39b-50c7-ad95-e880abbfa9b2&pf_rd_i=3015421011
Geçmiş olsun. Donanımla alakalı değilse hiç bulaşmasa daha iyi, fan yüzünden kart çöpe gidebilir. :D

Örnek veriyorum Vatan Bilgisayar'dan almış olsaydın onların aracılığıyla garantiye yollayabilirdin. Asus Global'e gir destek kısmına e-posta ile durumu açıkla yardımcı olurlar.

Ücretli şekilde serviste yaptırma şansınızda var. Yurtdışı gönderimi yapsanız dahi garanti kapsamına gireceği bile muamma. Fiziksel temas olmadan kırılması pek mümkün değil. Eğer bilginiz yoksa Asus servisten ücretli yaptırabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı