GTX 1080 marka model önerisi

labX

Hectopat
Ekran kartı almayı dusunuyorum ama 3 kart arasında kararsız kaldım.
  1. MSI GTX 1080 Gaming Z
  2. EVGA GTX 1080 FTW Gaming Hydro copper
  3. MSI GTX 1080 Seahawk Ek X
Referans degerine bakacak olursak Gaming Z one cıkıyor ve ısınma sorunu olmadıgı soylenıyor sıcaklık 75'in üzerine cıkmadıgı soylenıyor. O yuzden sıvı sogutmaya gerek var mı acaba diye dusunuyorum. Sıvı sogutmalı ekran kartı kullanan arkadas varsa tecrubesını paylasabılırse sevınırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock dan ziyade uzun sureli kullanım acısından dusunuyorum yani pc genellikle 24 saat acık kalacak hava sogutmasında overheat problemi yasarmıyım dıye dusunuyorum. birde burdaki ekran kartının base clock u onemlimi? Sundan dolayı soruyorum sıvı sogutmanın 1800lerde iken gaming z nin 1911 bu afterburner ile gecilebilir tabıkı ama genel olarak dusunecek olursak sıvı sogutmaya daha sıcak bakıyorum. Yinede daha once kullanmıs arkadasların fıkrını almak istedim. Daha once ikisinide kullanmıs arkadaslar varsa tecrubelerini paylasırlarsa iyi olur

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı