Zaten Online da alabilir bu değerli çok rahat High'da. Sanırım kartın gücünü bilmiyorsunuz 3050 ile 2060 seviyesinde bir kartdan bahsediyoruz.
Sende yanlış biliyorsun kart RTX 3060'ın ensesinde.
Zaten Online da alabilir bu değerli çok rahat High'da. Sanırım kartın gücünü bilmiyorsunuz 3050 ile 2060 seviyesinde bir kartdan bahsediyoruz.
RTX serisinde bile GTA Online girince kasmalar ve stoplar yaşanıyor bunu biliyor musunuz her neyse normalde bu Konu'da tartışırım ama şu an hiç vakti değil vergiler kalkıyor.
GTA Online ve güncellemeler olmadan
GTA Online ve güncellemeler olmadan
Hocam bende değişik bir şey demiyorum Online'da bahsediyorum.
Yani performans beklemeyin ama öyle GTA 5 düşükte biraz takılırım Online'da 20 FPS oynarım diyorsan alın.
Uydurma 2070 superle eşit.Gönül isterdi ki bu fiyata RTX 2060 olsun. GTX 1080, 2060'ın Ray Tracing ve DLSS özelliğinin kullanılamadığı hali diyebiliriz. Bence fiyat fena değil. Ekran kartının durumu iyiyse alınabilir. Ekran kartının tam marka modeli nedir?
2060 ile aynı performansı verir. DLSS'i hesaba katmadan.Sende yanlış biliyorsun kart RTX 3060'ın ensesinde.
Uydurma 2070 superle eşit.
Hocam fiyat biraz korkuttu o fiyata nasıl alıyorsunuz.Merhaba iyi günler öncelikle selamünaleyküm.
İnternetten GTX 1080 ve Ryzen 5 3600.
İkilisini 5.000 TL'ye anlaştım sizce alayim mi?
Hocam abartmayın Dlss açmadan 2060 ve 3050 ile hemen hemen aynı arada geçebiliyor ama DLSS ile eşitler.Sende yanlış biliyorsun kart RTX 3060'ın ensesinde.
2060 ile aynı performansı verir. DLSS'i hesaba katmadan.
Yani performans beklemeyin ama öyle GTA 5 düşükte biraz takılırım Online'da 20 FPS oynarım diyorsan alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.