GTX 1080 Rog Strix ve Ryzen 5 1600X Sistem Toplama

Ryzen ailesinin bütün modelleri stok soğutucuyla birlikte geliyor. Sanırım Intel ile karıştırıldı. Zira Intel, "K" ibareli işlemcilerini stok soğutucu ile birlikte göndermiyor. Öte yandan AMD'nin Ryzen ailesinde böyle bir durum yok.

@Pantheon , @Nazım Paşa ve @Oreki rahatsız ettiğim için kusuruma bakmayın ama beni onaylayabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1. Nesil Ryzen işlemcilerin X versiyonlarında soğutucu gelmiyor, ikinci neslin hepsinde var. Siz biraz karıştırmışsınız :)
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Monitör kısmını ise hiç sormayın derim :D. Halihazırda kullandığım monitör 1920*1080 5 ms 60 Hertz AOC marka eski bir monitör.Bu yaz tatilinde inşallah 1 ay çalışıp yeni bir monitör almayı da düşünüyorum o zamana kadar darboğaz yaşar mıyım yaşarsam da ne kadar kötü olur bilemeyeceğim artık ^_^
GTX 1080'in tam performansından yararlanabilmek için en az 1080p/144Hz gerekir. Ben tadını çıkarmak için 2k/144hz tavsiye ederim, o ayrı. :)

1. Nesil Ryzen işlemcilerin X versiyonlarında soğutucu gelmiyor, ikinci neslin hepsinde var. Siz biraz karıştırmışsınız :)

GTX 1080'in tam performansından yararlanabilmek için en az 1080p/144Hz gerekir. Ben tadını çıkarmak için 2k/144hz tavsiye ederim, o ayrı. :)

Sahiden yahu. Ben karıştırmışım. Ben niye böyle bir şey hatırlıyorum acaba? Bu arada düzeltme için teşekkürler hocam. Yanlış bilgilendirme için özür dilerim.

141.jpg

Kutunun üzerinde bile gösteriliyor. 2. Ryzenlerde fan mevcut.

Ah gerçekten onu atlamışım teşekkür ederim önerebileceğiniz soğutucu var mıdır?
xigmatek whiz kullanıyorum.170 TL'ye aldım.FX 4100 var oyunlarda falan (fortnite , euro truck , nfs most wanted) 50 dereceyi geçmedim.Kule tipi , kırmızı ledli tek fanla geliyor.İstersen 2 fan da takabiliyorsun.Kullandığım için bunu önerebilirim.Overclock yapacaksan hava soğutmada noctua en iyisi sanırım.Be quiet da fena değil diyorlar. Sıvı soğutma beni pek cezbetmiyor.Bütçen varsa onlara da bakabilirsin.Hala bilgisayarın içerisinde sıvı olmasına alışamadım sanırım :)
Ryzen ailesinin bütün modelleri stok soğutucuyla birlikte geliyor. Sanırım Intel ile karıştırıldı. Zira Intel, "K" ibareli işlemcilerini stok soğutucu ile birlikte göndermiyor. Öte yandan AMD'nin Ryzen ailesinde böyle bir durum yok.

İlk mesajı iyi okumanı öneririm.1600x ile toplamış sistemi ve 1600x'lerde soğutucu yok.

Eğer ilk Ryzen serisine bakarsan R5 1600X, R7 1700X ve R7 1800X modellerinin yanında soğutucu gelmediğini görürsün. O attığın videolar 2. Nesil Ryzen'e ait, evet onların hepsinde var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı