GTX 1080 sistem düşük performans sorunu

Burkiiy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sistemim;

Sistemimde düşük performans sorunu var. Ben de PSU'dan kaynaklı olabileceğini düşündüm kendimc.

PSU:
ZALMAN ZM700-GV 700W Power Supply

Aynı işlemci ve ekran kartına sahip olan diğer kullanıcılardan oldukça düşük FPS değerleri alıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı güç kaynağını aynı sistemde ben kullanıyorum. Bende sorun yok. Zalman iyi bir markadır, güç kaynaklarıda iyidir ki kullandığınız model 80 bronz modeli olup, 12 volt kanalından 648 watt güç vermektedir. Eğer sorun olmayıp gerçektan 648 watt veya yakın bir güç veriyorsa, bu değer sistemin için gayet yeterli olup, sistemini rahatlıkla besler. Tabi ki de güç kaynağında sorun olup kağıt üzerinde vaadedilen gücü vermiyor olabilir. Bence güç kaynağınıza ampermetre, volmerte cihazıyla bakın yada baktırın, 12 volt üzerinden sistem için gerekli değeri veriyor mu, vermiyor mu emin olmak lazım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı