GTX 1080 sistem için monitör önerisi

dragonfly

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
ÖĞRENCİ
İyi forumlar. Msi GTX 1080 GAMİNG 8GB X ekran kartım var. Düşündüğüm monitör AOC "24" G2460PG 1ms 144Hz G-SYNC. Bu monitör bu ekran kartıyla nasıl olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İyi forumlar. Msi GTX 1080 GAMİNG 8GB X ekran kartım var. Düşündüğüm monitör AOC "24" G2460PG 1ms 144Hz G-SYNC. Bu monitör bu ekran kartıyla nasıl olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aynı karta sahibim düşündüğünüz monitör bu kart için yetersiz gelecektir diye düşünüyorum. En az 2K çözünürlüğünü sahip monitörlere bakınız.

Başka öneri yoksa bunu alacağım.
Hocam şahsen ben OC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K Gaming Monitör ile VIEWSONİC 27" XG2703 2K 165Hz IPS G-Sync PROFESYONEL GAMING MONİTÖR arasında kaldım ama ikincisini daha çok beğendim. Hem ekran boyutu hemde IPS panel yüzünden büyük ihtimalle VIEWSONIC modelini alacağım eğer siz alırsanız değerlendimenizi buraya yazar mısınız ?

İkincisi 600 TL daha pahalı. Farkı karşılar mı?

Fiyat farkı?
Hocam 600TL fark arasında IPS panel vede inch farkı vardır. Şahsen ben 600TL farkı verip Viewsonic alacağım ki bence gayet makul bir farkdır. IPS panelin renk canlılığı TN panele göre daha iyi. Yani sana daha canlı,sıcak.üst kalitede bir oyun zevki yaşatacağına inanıyorum.

Teşekkürler. Onu almaya karar verdim.
Selamlar. Monitör sizi üzmeyecektir,monitörü aldıktan sonra deneyimlerinizi ve değerlendirmenizi buraya yazarsanız sevinirim.Üstelik eğer alacaksanız n11'de bu gün indirim var yaklaşık 100-200tl lik indirim kuponu alabilirsiniz bir bakmanızı tavsiye ederim:)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı