Aynı karta sahibim düşündüğünüz monitör bu kart için yetersiz gelecektir diye düşünüyorum. En az 2K çözünürlüğünü sahip monitörlere bakınız.İyi forumlar. Msi GTX 1080 GAMİNG 8GB X ekran kartım var. Düşündüğüm monitör AOC "24" G2460PG 1ms 144Hz G-SYNC. Bu monitör bu ekran kartıyla nasıl olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam şahsen ben OC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K Gaming Monitör ile VIEWSONİC 27" XG2703 2K 165Hz IPS G-Sync PROFESYONEL GAMING MONİTÖR arasında kaldım ama ikincisini daha çok beğendim. Hem ekran boyutu hemde IPS panel yüzünden büyük ihtimalle VIEWSONIC modelini alacağım eğer siz alırsanız değerlendimenizi buraya yazar mısınız ?Başka öneri yoksa bunu alacağım.
Hocam 600TL fark arasında IPS panel vede inch farkı vardır. Şahsen ben 600TL farkı verip Viewsonic alacağım ki bence gayet makul bir farkdır. IPS panelin renk canlılığı TN panele göre daha iyi. Yani sana daha canlı,sıcak.üst kalitede bir oyun zevki yaşatacağına inanıyorum.İkincisi 600 TL daha pahalı. Farkı karşılar mı?
Fiyat farkı?
Selamlar. Monitör sizi üzmeyecektir,monitörü aldıktan sonra deneyimlerinizi ve değerlendirmenizi buraya yazarsanız sevinirim.Üstelik eğer alacaksanız n11'de bu gün indirim var yaklaşık 100-200tl lik indirim kuponu alabilirsiniz bir bakmanızı tavsiye ederimTeşekkürler. Onu almaya karar verdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.