GTX 1080 Sistem Toplama

Durmuş Ali UZER

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ben GTX 1080 temelli bir sistem toplamak istiyorum. Fakat dolardan dolayı fiyatlar ateş pahası. Parçaları en ucuz oldukları yerden temin ederek Max. 7000 liraya bir sistem kurabilir miyim? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben GTX 1080 temelli bir sistem toplamak istiyorum. Fakat dolardan dolayı fiyatlar ateş pahası. Parçaları en ucuz oldukları yerden temin ederek Max. 7000 liraya bir sistem kurabilir miyim? Önerilerinizi bekliyorum.
İmkansız gibi bir şey bence. Çünkü 4 bin lira sadece ekran kartına vercen. Buna düzgün bir anakart, işlemci, soğutma falan derken ben geçeceğini düşünüyorum. Gtx 1080 yerine 1070 falan olsa olmaz mı? Bir de monitör parası dahil mi?

7 bin tl'ye monitör dahil sistem işini biraz geçmelisin. 10 bin tl bandına gelebilirsen daha esnek bir sistem toplanabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı