GTX 1080 sistemde GTA 5 düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
12
RAM
Corsair Vengeance LPX 3000 MHz
Ekran kartı
EVGA gtx 1080 sc gaming
Anakart
Asus prime b450mk
İşlemci
AMD Ryzen 5 2600X
Merhaba, GTA 5'te oyunda aldığım FPS anormal derecede düşük. Oyunu 10 yıl önce alınmış HDD'ye kurdum. Onunla bir alakası olabilir mi? Daha önceden yine aynı HDD ile oynuyordum ama bir sorun yoktu şu an var.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS değerlerinizi, ekran kartı ve işlemci kullanım oranlarını ve ısılarını gösteren bir oyun içi ekran görüntüsü atar mısınız rica etsem?

Düşük FPS derken ne kadar düşük acaba?

RAM'in sadece modelini yazmışsınız kaç GB olduğu yazılmamış. Oyun içinde görüntü atmanız yeterli.

Aynı sistem yan bilgisayarıma kurulu işlemci olarak i3 10100F var FPS değerleri 100'den aşağıya düşüyor diyemem.

FPS değerlerinizi, ekran kartı ve işlemci kullanım oranlarını ve ısılarını gösteren bir oyun içi ekran görüntüsü atar mısınız rica etsem?

RAM'in sadece modelini yazmışsınız kaç GB olduğu yazılmamış. Oyun içinde görüntü atmanız yeterli.

Aynı sistem yan bilgisayarıma kurulu işlemci olarak i3 10100F var FPS değerleri 100'den aşağıya düşüyor diyemem.
Atayım hocam. 16 GB Ram var.

High ayarlarda bina aralarında FPS 65'e kadar düşüyor.

Hocam atamıyorum ya 4 MB'den yüksek diyor. Bir dakika bekleteceğim.

Heh fotoğrafını çektim.
IMG_20230905_221511.jpg

High ayarlarda böyle. Ultra ya alınca 40'a kadar düşüyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı