GTX 1080 sistemle Ubuntu'ya geçilir mi?

Ya aslında ilk Linux kullanımım ceza sonucu oldu çok oyun oynadığım için babam Linux kurdu daha doğrusu o zaman 1 hafta boyunca bana araştırma yaptırıp kendim kurmamamı söylemişti ortalama 1 yıl öyle kullandim 10 yaşımdayken sadece yapabiliyor muyum diye merak ediyordum ve babamın sosyal medya hesaplarına girebildim yaptığım şeyin kötü bir şey olduğunu farkındaydım ama başardığım için mutluydum ve bunu onunla paylaştım sonra eğer istersen seni yazılım kurslarına gönderelim dedi bende kabul ettim ve 7 yıldır bu dünyadayım işte bir de Linux'ta yaptıklarım hiçbir yerde görülmüyorken Windows'ta Microsoft'un her şeyi görmesi olayı bana saçma geliyor sonra Yusuf ıpek'in bir videosuna rastladım özgür yazılım ve açık kaynak kod felsefesini o zamandan benimsediğim için artık Windows değişik geliyor.

Zaten eğer eskiden beri Linux'u araştırıyorsanız ya da duymuşsanız oyun konusunda çok sıkıntılı olduğu için çok konuşuluyor ben kendimi tutamamıştım o zaman yine oyun oynamak için bir yazılım geliştirmeye başladım ama oyunlarda pek stabil olmadı sadece uygulamalarda düzgün kullanabildim Wine gibi bottles gibi düşünün ama biraz daha gelişmiş daha iyi tasarımlı halleri diyebiliriz.
Anladım hocam iyi günler dilerim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı