GTX 1080 Ti alınır mı?

ismail0707

Centipat
Sahibinden'de MSI GTX 1080 Ti var, garantili ve fiyatı 2750 TL. Bütün testleri yapıp almayı düşünüyorum, mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanım süresi ne kadar? Kartın sağlığı iyiyse 2500TL gibi bir fiyata alınır. Güçlü bir kart. Lakin garantisi olmadığını ve sorun çıkarttığında başınızı ağrıtacağını düşünüyorum. Elinizden geldiğince test edip alabilirsiniz .

Dostum açıkçası ikinci el kartlara karşıyım. Yani 2750 TL gibi fiyatlara çıkacaksan güncel kartlara bakmanı tavsiye ederim.

2750 TL gibi bir fiyata 1080 Ti performansına yakın bir kart alamazsın. Daha yeni sattım testlerini yap pazarlığını yap al bence.

Asla GTX 1080 Ti gibi bir kartın dengi olamaz. 30-40 FPS yer yer 50 FPS kadar RTX 2060'ı gömen bir karttır. Ama güncellik dersen orası ayrı. Biri sıfır diğeri ertesi gün elinde kalsa çöpe atacağın bir kart olabilir tabii.

Hepinize çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

Garantisi 2020 Haziran'a kadar yazmış.

Bende 1080 vardı 2 gün önce sattım 1080ti alayım diye fakat çoğunluk bu zamanda eski seri karta para vermeyin diyor rtx 2070s almamı önerdi. Rtx 2070s 4000tl 1080ti 11 bucuk sene garantili buldum 3100 istiyor ne yapmalıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…