GTX 1080 Ti almak mantıklı mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Eczacı
Arkadaşlar merhaba. Ryzen 5 3600 kullanıyorum. 2k monitöre geçeceğim. Şu anki ekran kartım: NITRO RX 590 SE. Benimkini 1300 civarına satıp 2300 liraya 1080 Ti GIGABYTE GAMING OC almam mantıklı mı sizce? Ürünün garantisi yok, tahmini 3 yıllık bir kart. Test yapacağım ama her türlü testte sağlam çıksa da bu kartın uzun bir ömrü kalmış mıdır, elimde patlar mı, asıl merak ettiğim konu bu.

Merhaba,

Ekran kartı gibi ürünlerin garantisi bitmişse almanızı tavsiye etmem. Garantili olanlarını tercih edin, aradaki fiyat farkı: doğacak herhangi bir soruna karşılık birebir değişimiyle kendisini kompanse edecektir. Yüksek performansı kartların ömürleri için tam bir zaman yok anca çok fazla ömrü kaldığını sanmıyorum. Size tavsiyem 3k bandında garantili 1080ti lara bakmanız yönünde olur.

O fiyat anormal derecede iyi, normalde o fiyatlara imkansız gibi satılması. Çok iyi araştırın temiz ise kaçırmayın.

Bilgisayar bileşenleri eskisi gibi değiller hele ki yeni nesil güçlü donanımlar. O fiyata kaçırma derim testleri yap al kaçırma! Ömrüne gelecek olursak yeni nesil bileşenlerin ömrü rahat rahat 8 yılı devirebilir içiniz rahat olsun.

Açıkcası kimse garantisi yok diye 1000 tl altına satmaz. Kart mining gibi yorucu işlemlerde kullanılmış olabilir. Tavsiye etmem garantisi devam eden kartı almanız yararınıza olacaktır. Pirinç'e giderken evdeki bulgurdan olma demiş büyükler. Bence garantisi devam eden ürün al başın ağrımasın.

Sanırım günlük düzenli olarak grafik tasarımında kullanılmış ve ağır oyunlar oynanmış. Yani kart her gün yorulmuş. Bir sıkıntı çıkmaz derseniz, testlerden de geçerse alacağım o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…