Sanırım günlük düzenli olarak grafik tasarımında kullanılmış ve ağır oyunlar oynanmış. Yani kart her gün yorulmuş. Bir sıkıntı çıkmaz derseniz, testlerden de geçerse alacağım o zaman.
Mining olursa testlerde anlaşılır değil mi hocam?Mining kartı olma ihtimali yüksek fiyat aşırı iyi ben aylarca aradım 3000 TL altına bulamadım![]()
Dediklerinizi yapacağım. Bu arada aşırı ucuz almışsınız, güle güle kullanın.1) kimse 1080 ti ı miningte kullanacak kadar saf olmamalı yani bence kullanılmamıştır.
2) fiyat gayet iyi ürüne göre
3) garanti olsun olmasın 2. el piyasası hep böyledir. sıkıntı çıkmaması için bütün testleri yap istediğin oyunu oynarken gör sıcaklıkları izle gpu clocktur ramlerdir güç izlenimi olsun her şeyini ağır yük altında seyret. baktın içine siniyor al gitsin. ben 1500 e 1080 aldım 2. el çatur çutur kullanıyorum şu an
1) kimse 1080 ti ı miningte kullanacak kadar saf olmamalı yani bence kullanılmamıştır.
2) fiyat gayet iyi ürüne göre
3) garanti olsun olmasın 2. el piyasası hep böyledir. sıkıntı çıkmaması için bütün testleri yap istediğin oyunu oynarken gör sıcaklıkları izle gpu clocktur ramlerdir güç izlenimi olsun her şeyini ağır yük altında seyret. baktın içine siniyor al gitsin. ben 1500 e 1080 aldım 2. el çatur çutur kullanıyorum şu an
4) sıkıntı çıkması elektronikte şans işidir. sen kartına iyi baktığın sürece bu sıkıntı ihtimalini minimuma indirmiş olursun.
Mining olursa testlerde anlaşılır değil mi hocam?
Dediklerinizi yapacağım. Bu arada aşırı ucuz almışsınız, güle güle kullanın.
Mining olursa testlerde anlaşılır değil mi hocam?
Dostum buradan almıyorlar zaten adetli olarak yurt dışından istiyorlar çok anladığım konu değil ama ararken birçok şey öğrendim.
Mesela faturasını istemeniz yurt dışı ise toplumu alınmış ona bakmanız vs. vs.
Çünkü 2300 cidden iyi bir rakam 1080 Ti için.
Faturası da yokmuş hocam. Onun için bir sürü soru işareti oluştu kafamda ama fiyat da beni al diyor.Dostum buradan almıyorlar zaten adetli olarak yurt dışından istiyorlar çok anladığım konu değil ama ararken bir çok şey öğrendim.
Mesela faturasını istemeniz yurt dışı ise toplumu alınmış ona bakmanız vs. vs.
Çünkü 2300 Cidden iyi bir rakam 1080Ti için
Faturası da yokmuş hocam. Onun için bir sürü soru işareti oluştu kafamda ama fiyat da beni al diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.