GTX 1080 Ti almak mantıklı mı?

1) kimse 1080 ti ı miningte kullanacak kadar saf olmamalı yani bence kullanılmamıştır.
2) fiyat gayet iyi ürüne göre
3) garanti olsun olmasın 2. el piyasası hep böyledir. sıkıntı çıkmaması için bütün testleri yap istediğin oyunu oynarken gör sıcaklıkları izle gpu clocktur ramlerdir güç izlenimi olsun her şeyini ağır yük altında seyret. baktın içine siniyor al gitsin. ben 1500 e 1080 aldım 2. el çatur çutur kullanıyorum şu an
4) sıkıntı çıkması elektronikte şans işidir. sen kartına iyi baktığın sürece bu sıkıntı ihtimalini minimuma indirmiş olursun.

Sanırım günlük düzenli olarak grafik tasarımında kullanılmış ve ağır oyunlar oynanmış. Yani kart her gün yorulmuş. Bir sıkıntı çıkmaz derseniz, testlerden de geçerse alacağım o zaman.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mining yapılmış olsa bile değerlerde sıkıntı yoksa o fiyata o kart alınır.
Ama iyi bir Furmark testi yapın

Mining kartı olma ihtimali yüksek fiyat aşırı iyi ben aylarca aradım 3000 TL altına bulamadım :)
Mining olursa testlerde anlaşılır değil mi hocam?
1) kimse 1080 ti ı miningte kullanacak kadar saf olmamalı yani bence kullanılmamıştır.
3) garanti olsun olmasın 2. el piyasası hep böyledir. sıkıntı çıkmaması için bütün testleri yap istediğin oyunu oynarken gör sıcaklıkları izle gpu clocktur ramlerdir güç izlenimi olsun her şeyini ağır yük altında seyret. baktın içine siniyor al gitsin. ben 1500 e 1080 aldım 2. el çatur çutur kullanıyorum şu an
Dediklerinizi yapacağım. Bu arada aşırı ucuz almışsınız, güle güle kullanın.

4) sıkıntı çıkması elektronikte şans işidir. sen kartına iyi baktığın sürece bu sıkıntı ihtimalini minimuma indirmiş olursun.

Dostum buradan almıyorlar zaten adetli olarak yurt dışından istiyorlar çok anladığım konu değil ama ararken bir çok şey öğrendim.
Mesela faturasını istemeniz yurt dışı ise toplumu alınmış ona bakmanız vs. vs.
Çünkü 2300 Cidden iyi bir rakam 1080Ti için

Mining olursa testlerde anlaşılır değil mi hocam?

Dediklerinizi yapacağım. Bu arada aşırı ucuz almışsınız, güle güle kullanın.

2. ellerle bayağı haşır neşir oldum neyin ne olduğunu gayet iyi anladım. Kendimde 2. el strix 580 sattım. 1080 ti çok güç tüketir elektrik faturanızın kabaracağını unutmayın. 1080 ti gigabyte max kaç watt tüketiyor psu nuza da dikkat edin. bu arada furmark sadece çipseti zorlar. çipset en değerli parça doğrudur ama ramlerin hepsini kullanmak için oyun veya özel benchmark program bkz. unigine heaven şart. vram ler önemli.

Dostum buradan almıyorlar zaten adetli olarak yurt dışından istiyorlar çok anladığım konu değil ama ararken birçok şey öğrendim.
Çünkü 2300 cidden iyi bir rakam 1080 Ti için.

Demek istediğim 1080 Ti aşırı pahalı aşırı güçlü bir karttır fiyatına göre mining performansı aşırı dengesiz olduğu için mining yapmazlar. BKZ 150 dolara RX 580 var BKZ 699 dolara 1080 Ti var. Git 5 tane RX 580'i miningte kullan 1080 Ti'ı geçeceğine eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum buradan almıyorlar zaten adetli olarak yurt dışından istiyorlar çok anladığım konu değil ama ararken bir çok şey öğrendim.
Çünkü 2300 Cidden iyi bir rakam 1080Ti için
Faturası da yokmuş hocam. Onun için bir sürü soru işareti oluştu kafamda ama fiyat da beni al diyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı