GTX 1080 Ti Fiyatı Ne Olacak?

GTX 1080'in fiyatı 2500-3000 TL arasına düşer. GTX 1080 Ti ise 3500-4000 TL arasında satışa sunulabilir.

@BERWAR Ben bedavaya dagitacaklarini duydum? Hem o ekran karti GTA 5 acmaz bir seye yaramaz o bosuma para vermeyin.

Arkadaş espri yaptı orada. Ama sonuna bir emoji falan koymadığı için anlaşılmamış olabilir. Bir süre beraber aynı konulara yazınca kimin nasıl olduğunu az çok biliyorsunuz.
Farkındayım ama buna inanıp aklı karışan ekran kartını sadece GB değerine göre değerlendiren kişilerinde sürekli olması normal bir durum haline gelir.

Yok hocam olmaz merak etmeyin :D. Yuksrida arkadaslar karta 4000 TL yazmis zaten. Bize bir sey kalmamis. Ben de espiri yapayim dedim :). Arkadaslar ekran kartinin 4000 TL oldugunu gorunce zaten GTA 5'i 5K'da bile oynayabileceklerini anlarlar :). Ben gerekli aciklama yapildiysa espiri yaparim :D.
Yalniz Minecraft'ta kasma yapabilir dikkat edin. Ayarlari dusurmeniz gerekebilir.
@Barış Tolon Tesekkurler hocam cevap icin :D.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı