GTX 1080 Ti FurMark sonucu nasıl?

Fanın tipini bilmiyorum ama kasayı havalandıran tek fan var ince eski bir fan.

Bütçe fazla olsa başka kartlarada yönelebilirdim hocam fakat günümüz şartları sağ olsun. Siz ne tavsiye edersiniz kart olarak.

Bütçen nedir? 5700 XT güçlü bir kart olsa da eski ve AMD'nin problemli serilerinden.

Bütçen nedir? 5700 XT güçlü bir kart olsa da eski ve AMD'nin problemli serilerinden.

1080 Ti ikinci el satıp yine ikinci el üstüne biraz para koyup 2-3 bin civarı daha güçlü daha sorunsuz bir ekran kartı alacağım.

Kasa önüne ızgara fanı alın hocam. Şu an kasanızda hava akışı yok denecek kadar az, ekran kartı ve işlemcinin fanlarının döndürebileceği bir hava yok özellikle masa altındaysa vs.

Hocam kasa çok kücük ekran kartını bile zor sığdırdım içine fan eklemeyi bırak kablolardan anakart bile gözükmüyor direk kasayı değiştirmek mantıklı olur mu?

1080 Ti ikinci el satıp yine ikinci el üstüne biraz para koyup 2-3 bin civarı daha güçlü daha sorunsuz bir ekran kartı alacağım.

6 bin TL'ye satsanız 8-9 gibi bir bütçeniz oluyor. Birkaç bin daha koyabiliyorsanız RTX 3080 alabilirsiniz. Koyamıyorsanız da 3070, 3070 Ti veya 6700 XT alabilirsiniz. 5700 XT eski ve güçsüz kalır.

Sıcaklık 85'in üzerine çıkmadığı sürece sıkıntı yok bence. Çok maaliyetli olmaması açısından yeni bir kasa alıp altına 3lü fan takabilirsiniz. etkisi olacaktır.

6 bin TL'ye satsanız 8-9 gibi bir bütçeniz oluyor. Birkaç bin daha koyabiliyorsanız RTX 3080 alabilirsiniz. Koyamıyorsanız da 3070, 3070 Ti veya 6700 XT alabilirsiniz. 5700 XT eski ve güçsüz kalır.

6700XT mantıklı geliyor pazarlıkla falan indirebilirsem 6700XT almayı düşünüyorum 5700XT nasıl bir kart ise GPT'ye sordugumdada asla alamamı söyledi. :D AMD bu sefer yapamamış gibi.

Sıcaklık 85'in üzerine çıkmadığı sürece sıkıntı yok bence. Çok maaliyetli olmaması açısından yeni bir kasa alıp altına 3'lü fan takabilirsiniz. Etkisi olacaktır.

Bildiğiniz bu kasa iyi dediğiniz bir kasa varsa atabilir misiniz çok pahalı olmaması şartıyla.

Geri
Yukarı