GTX 1080 Ti + i7 4770K Darboğaz

a.halil

Hectopat
Daha fazla  
Geçen günlerde i7 4770K işlemcili sistemime almayı düşündüğüm gtx 1080 ekran kartının darboğaz oluşturup oluşturmayacağını içimizde ki engin bilgilere sahip arkadaşlara sordum ve olmayacağı kanaatine hep birlikte vardık.

Ancak gün geçmiyor ki teknoloji biraz daha ilerlemesin ve her gün yeni bir şeyler çıkmasın.
Sorumdan sadece bir kaç gün sonra Gtx 1080 Ti'ın çıkacağını öğrendim ve heyecanla incelemelerini bekledim.

Titan X Pascal'ın bile performansını geride bırakan bu kartın; aldığım ve kasama taktığımda işlemcim ile uyumu nasıl olur, darboğaz sorunu yaşar mıyım ? Baktığım yabancı kaynaklı sitelerde OC ile herhangi bir sıkıntı olmayacağı yazıyor. Sizinde görüşlerinizi bekliyorum.
(Not: Sistem bilgilerim imzamda yazıyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hız aşırtma yaptığın sürece bir sorun olmaz. En yüksek işlemciyi kullanan oyunlarda bile %80 kullanım görürsün. GTX 1080 TI aldığın da grafik kalitesi çok yüksek olacağı için işlemci kullanımı biraz azalabilir. - Kısacası gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı