GTX 1080 Ti için 4K Monitor Önerisi

Katana

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisi
Merhaba.
Yakın zamanda GTX 1080 Ti OC Edition model ekran kartı almayı düşünüyorum. Monitör önerilerine açığım.

ROG SWIFT PG27AQ ve ACER PREDATOR XB271HK modelleri arasında kararsız kaldım. PG27AQ Serisinde light bleed sorunu var gibi görünüyor. Fakat 2. üretimlerde bu sorun kalkmış sanırım. Ayrıca ASUS Monitor listesinde PG27AQ serisine ulaşamıyorum. Yaşanan ışık sızması sorunu nedeni ile kaldırıldığını düşünüyorum. İnce çerçeve tercihim fakat bildiğim kadarı ile ince çerçevelerde light bleed sorunu daha fazla.

ROG SWIFT PG27UQ model monitor 4k @144 Hz sunuyor ve Display Port 1.4 desteği var. (Display Port 1.4 8K @60 Hz destekler) Fakat 4K @144 Hz için 1080 Ti tek başına karşılamayabilir. Ayrıca bu model henüz piyasaya sunulmadı.

Tercih ettiğim özellikler ;
  • 3840 x 2160 ( 4K ) Çözünürlük
  • 16:9 Ekran Oranı
  • 27" Ekran Boyu
  • IPS Panel
  • +60 Hz Yenileme Oranı
  • G-SYNC Teknolojisi
  • 4 MS veya daha düşük tepkime süresi
  • Agresif Tasarım.
Bütçe sınırı bulunmuyor. Önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
4K tavsiye etmiyorum. Bütçede sıkıntı yoksa 1440p 144Hz IPS G-Sync monitör bulacağın en iyi monitördür 1080ti'ye. Tabi bu benim düşüncem bikaç sene sonra çıkacak oyunlarda 60 fps için ayar kısmak zorunda kalacaksın ki ben olsam o kadar para veriyorum ayar kısmak istemem diye düşünürüm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı