Çözüldü GTX 1080 Ti için Kaliteli Termal Ped

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

104108

Kilopat
GeForce® GTX 1080 Ti Gaming OC 11G ekran kartım var. Termal macununu değiştiriyim dedim. Bu arada termal pedler dikkatimi çekti. Bazısı plakette bazısı soğutucuda kaldı. Kasanın kenarındaki korucu cam sürekli açık olduğundan tüy/toz tutmuş kenarları. Birazda ben temizliyim düzelteyim derken parçalandı tüy toz iyice yapıştı. Dahada kötü oldu açıkcası. Velhasılı kelam içime sinmedi böyle kullanmak. İnternetten baktığım termal pedler kaliteli mi değil mi anlamadım. Hiç bir özellik dahi yazmıyor boyutları dışında. Neye dikkat ederek almalıyım onu da bilmiyorum. Bende sizlere sorayım dedim. Önerebileceğiniz tavsite edebileceğiniz bir termal ped var mı ekran kartı için? Maliyeti önemli değil. Parasını hak etsin malzeme benim için yeterlidir. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten yardım istediğim konuda tam olarak bu. ürünlerin hiç birinde en boy kalınlık hariç bir bilgi yok. kalınlıkları belirledim. ama iletkenlikle ilgili bilgi yok. bildiğiniz bir ürün var mı acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı