GTX 1080 Ti için kasa önerisi

oğuzhan_1932

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sistemde daha şimdilik işlemci: AMD 5 7500F ekran kartı 1080 Ti bir de kasada güç kaynağı da olabilirse güzel olur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-27-14-24-51-213_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-27-14-24-51-213_com.android.chrome.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedir? Güç kaynaklı kasa almış olduğum bir site var baya da ilgileniyorlar istediğin aralıkta bir ürün varsa önerebilirim

Ekran kartın için de 600W güç kaynaklı bir kasa tavsiye ederim.

Benim daha önce kullandığım bi kasa Dark Maxima serisi aşırı sağlamdı.
Bir de aşağıdaki tasarım var

Ekran kartın için de 600W güç kaynaklı bir kasa tavsiye ederim.

Benim daha önce kullandığım bi kasa Dark Maxima serisi aşırı sağlamdı.
Bir de aşağıdaki tasarım var

Teşekürler bide bana ram ssd önerisi yapabilir misin

4 tane vidayı kasaya takabilirsiniz diye düşünüyorum? Almışken iyi bir PSU tercih edin.

Teşekürler bide bana ram ssd önerisi yapabilir misin
Göndermiş olduğum siteyle irtibat kurarsanız en uygun ürünleri önerebilirler. Kasa ayrı güç kaynağı almak isterseniz de o şekilde de alabilirsiniz ancak benim size gönderdiğim direkt içerisinde montajlı geliyor ve fiyat olarak uygun kaliteli kasalar. Fiyat&Performans diyebilirim

Göndermiş olduğum siteyle irtibat kurarsanız en uygun ürünleri önerebilirler. Kasa ayrı güç kaynağı almak isterseniz de o şekilde de alabilirsiniz ancak benim size gönderdiğim direkt içerisinde montajlı geliyor ve fiyat olarak uygun kaliteli kasalar. Fiyat&Performans diyebilirim
Önerdiğiniz kasaların içindeki vasat altı güç kaynağını aşağıya bırakıyorum. Alınacak bir yanı yok.

Önerdiğiniz kasaların içindeki vasat altı güç kaynağını aşağıya bırakıyorum. Alınacak bir yanı yok.

Güç kaynağı değiştirilebiliyor. Kasa fiyatına göre kaliteli

Technopat Haberler

Geri
Yukarı