GTX 1080 Ti için monitör önerisi

• Konuyu başlatan Value
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 6.090
2K veya 4K önerdikten sonra 1080p monitör önermek?
Yeterli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. Anlamak için fazla düşünmeye gerek yok tek okunuşta açık ve net anlaşılıyor. Sen sabahtan akşama kadar CSGO, LOL oynayan bir adama 4K monitör önerirsen bu monitörün kartı %100 verimli kullanmaktan başka bir işlevi olmayacağını biliyorsundur umarım. Sabahtan akşama kadar da grafik kalitesi ve manzara ağırlıklı (60fps de yeterince akıcı olan) oyun oynayan adamada 144hz monitör önerirsen hiçbir anlamı olmayacağını da biliyorsundur umarım. Sonuç gayet açık benim fikrimce. Ne tarz oyun oynuyorsan ona göre monitör alırsın. Arkadaş da monitör önerisi istemiş bende kullandığım bildiğim sadece 144hz monitör var. Demek istediğim de;

''Kardeşim ben 144hz i seçtim hani bir tek bu monitörü kullandım 4k monitör kullanmadım önerebileceğim de 144hz düşünürsen bu monitör olur.

4K düşünürsen de 4K kullanan birine danışman gerekir.'' Oldu

Yeterince açık olmuştur umarım.

Oynadığın oyun tarzına göre seçmelisin benim fikrim. Ekran kartını tam performans kullanmak istiyorsan 2K veya 4K monitör önerim.

Ama bu gibi şeyleri önemsemiyorsan 144hz de alabilirsin 144den fazlası bana israf gibi geliyor. Bende 1080ti kullanıyorum 144hz için ihtiyaçlarımı karşılıyor.

Öneri olarak da kendi kullandığım monitörü önerebilirim;

SAMSUNG 23,5" LC24FG70FQMXUF 1ms(MPRT) 144Hz Quantum Dot Curved MONİTÖR

Yorumun için teşekkür ederim, bu monitörü tercih ettim ve güzel bir indirimle aldım.

ASUS 27" PG278QR 1ms 165Hz 2K G-Sync 3D Gaming Monitör

Oynadığın oyun tarzına göre seçmelisin benim fikrim. Ekran kartını tam performans kullanmak istiyorsan 2K veya 4K monitör önerim.

Ama bu gibi şeyleri önemsemiyorsan 144hz de alabilirsin 144den fazlası bana israf gibi geliyor. Bende 1080ti kullanıyorum 144hz için ihtiyaçlarımı karşılıyor.

Öneri olarak da kendi kullandığım monitörü önerebilirim;

SAMSUNG 23,5" LC24FG70FQMXUF 1ms(MPRT) 144Hz Quantum Dot Curved MONİTÖR
Merhaba 1920X1080 144 HZ monitör tam performans veriyormu acaba 1080 Tİ la

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı