GTX 1080 Ti için monitör tavsiyesi

1080p için 32'' bana fazla büyük geldi. 27'' monitör kullanıyorum ve bence 27'' bile çoğu kişiye fazla büyük gelecektir. TN ve VA panel renk canlılığı konusunda IPS panellerden daha kötüdür. Kendi kullandığım modelin 24'' olanının linkini aşağıya bırakıyorum, isterseniz 27'' olanını da bulabilirsiniz. 27'' olan modelde yazıların kalitesini biraz düşük buldum ama oyun oynarken gayet keyifli seçiminizi ona göre yaparsınız.

Bu arada Casper'a çok yönelmemeye çalışın. Aynı fiyata daha kaliteli markalar da var sonuçta.

sizin attığınız 24inç ben 27 varmı diye bakarım ama 2K ekran istiyorum açıkçası.1080ti olmasından ötürüde Gsycn olsun istiyorum

Acerin 165 HZ lik mönitörünü öneririm Hepsiburada
'dan bulabilirsin.

sizin attığınız 24inç ben 27 varmı diye bakarım ama 2K ekran istiyorum açıkçası.1080ti olmasından ötürüde Gsycn olsun istiyorum
Ben kendi üşengeçliğimden onu attım Araştırırsanız aynı modelin 27'' 144hz modelleri de var, linkini bırakırım. Ekran kartı 2k da çok da iyi performans vermeyeceğini düşünerek 1080p önermiştim.

1080 Ti, 2070 Super'e yakın bir performans veriyor ama RT çekirdekleri olmadığı için DLSS 2.0 desteklemiyor. Bu yüzden 2k için yeterli bir kart olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…