GTX 1080 Ti için monitör tavsiyesi

Merhaba. Sistemim; GTX 1080 Ti OC Edition, Ryzen 7 3700X, 32 GB 3600MHz RAM. Aklımdaki ekran şu: Casper Excalibur M.E27QHD-G Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Şu an indirime girmiş. Bütçem 2.5, hadi zorlarsam. Bu kart için 2K ekran kartı daha doğru olacaktır. Bunun dışında daha iyi bir öneriniz varsa çok memnun olurum. Teşekkürler.

1080p için 32'' bana fazla büyük geldi. 27'' monitör kullanıyorum ve bence 27'' bile çoğu kişiye fazla büyük gelecektir. TN ve VA panel renk canlılığı konusunda IPS panellerden daha kötüdür. Kendi kullandığım modelin 24'' olanının linkini aşağıya bırakıyorum, isterseniz 27'' olanını da bulabilirsiniz. 27'' olan modelde yazıların kalitesini biraz düşük buldum ama oyun oynarken gayet keyifli seçiminizi ona göre yaparsınız.

Bu arada Casper'a çok yönelmemeye çalışın. Aynı fiyata daha kaliteli markalar da var sonuçta.

sizin attığınız 24inç ben 27 varmı diye bakarım ama 2K ekran istiyorum açıkçası.1080ti olmasından ötürüde Gsycn olsun istiyorum
Ben kendi üşengeçliğimden onu attım :) Araştırırsanız aynı modelin 27'' 144hz modelleri de var, linkini bırakırım. Ekran kartı 2k da çok da iyi performans vermeyeceğini düşünerek 1080p önermiştim.

1080 Ti, 2070 Super'e yakın bir performans veriyor ama RT çekirdekleri olmadığı için DLSS 2.0 desteklemiyor. Bu yüzden 2k için yeterli bir kart olduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı