GTX 1080 Ti için Monitör Tavsiyesi

RedShift332

Hectopat
IMG_7754.jpg
IMG_7753.jpg

Amazon'dan aldığım bu bilgisayar bir önceki sattığım PC'den kar ederek satın aldım. Gümrük ve Shipping ücreti ödemeden kasayı aldım. Monitör için Overkill korkusu düşündüm. Monitör tavsiyelerinizi bekliyorum, yorumlarınızı da...

Son düzenleyen: Moderatör:
Nedir bu GTX 1080 Tİ 4k'da kullanılmalı takıntısı ? 50 60 FPS ile oyun deneyimi ne kadar zevk verecek ki ? En azından bütçesi varsa 2k 144 hz üstü bir monitör alabilir. Ben o kadar para vereceğim ve 50-60 FPS oynayacağım yok öyle.

Nedir bu GTX 1080 Tİ 4k'da kullanılmalı takıntısı ? 50 60 FPS ile oyun deneyimi ne kadar zevk verecek ki ? En azından bütçesi varsa 2k 144 hz üstü bir monitör alabilir. Ben o kadar para vereceğim ve 50-60 FPS oynayacağım yok öyle.
4K alınca sanki 2K oynanmıyor. Ayrıca 50-60 FPS sizin için küçük geliyorsa o sizin sorununuz.

4K alınca sanki 2K oynanmıyor. Ayrıca 50-60 FPS sizin için küçük geliyorsa o sizin sorununuz.
Sana yorum yaptığımı ve senin yazdığına bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Neden atladın ki ? Ben fikrimi belirttim ortamı gerecek bir yorumda bulunmana gerek yok. Konu sahibi ne istiyor o önemli siz 4K 60 FPS'de oynayabilirsiniz tutan yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı