ZTAlp
Centipat
Ya yapmayı bilmiyorsa? ve 1080Ti ekran kartına 2200G önermeniz aşırı saçma geldi bana istediginiz kadar OC diyebilirsiniz ben fikrimi belirttim.Kardeşim OC yaparsın diyorum OC.
Ya yapmayı bilmiyorsa? ve 1080Ti ekran kartına 2200G önermeniz aşırı saçma geldi bana istediginiz kadar OC diyebilirsiniz ben fikrimi belirttim.Kardeşim OC yaparsın diyorum OC.
Kardeşim OC yaparsın diyorum OC.
Arkadaşlar. Uzun zamandır Ryzen serisine geçmek istiyorum fakat ASUS ROG 1080 Ti için uygun bir işlemci ve anakart almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Çok komik espriymiş fakat arkadaş konuyu mizah bölümüne açmadı. Bilmiyorsanız da insanları yanlış yönlendirme gibi bir hakkınız da yok.B450M-H ve Ryzen 5 2500 ya da Ryzen 3 2200G ben 2200G'yi öneririm OC'de gayet başarılıdır.
Amd Am4 Ryzen 3 2200g 3.5ghz 6mb Oem Orjinal Fanlı Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Amd Am4 Ryzen 3 2200g 3.5ghz 6mb Oem Orjinal Fanlı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Gigabyte B450m H 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Vga Hdmı Matx Anakart - Fiyatı, Yorumları
Gigabyte B450m H 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Vga Hdmı Matx Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.