GTX 1080 Ti ile nasıl madencilik yapılır?

Jack12

Hectopat
Arkadaşlar Merhaba,

Hayat zorluğu ve pahalılık günden güne artmakta. Bu yüzden ek gelir olarak miningi araştırma aşamasındayım. Elimde MSI GeForce GTX 1080 Ti mevcut. WhatToMine üzerinden kontrol ettiğimde 24 saatte Overclocksuz 41.00 MH/s kazanç gösteriyor. Bu değer Overclock ile maximum kaç olabilir? 41.00 Mh/s en düşük günlük 4, 10$ veya 3, 90$ dolara karşılık geliyor. 1080 Ti yanına 2 ekran kartı daha alıp MH/s yi arttırıp kazanç sağlamak istiyorum. Hangi ekran kartlarını önerirsiniz? Anakartımda 3 ekran kartı için yer var mı tam anlamadığım için size sormaktayım. Yoksa dışarıdan riserlar yardımı ile SLI yapmak mı gerekiyor? Çünkü kasam ufak ekran kartları bayağı büyük olacak. Bunun yanında Ethereum kazımı yapmak istiyorum. Binance güvenilir midir? Malum son zamanlarda ki Thodex vurgunundan dolayı korkuda var tabii. Binance üzerinden gireceksem ödemeler düzgün yapılıyor mu? Ödemeyi nasıl alıyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Sistemim şu şekilde:

• İşlemcim AMD Ryzen 1700X 8 çekirdek 3.4 GHz OC yapılmamış.
  • Anakartım MSI X370 GAMING PRO ( Specification X370 GAMING PRO )
  • RAM: G.Skill Flare X 3200 MHz 16 GB (2x8) RAM'lere OC BIOS'tan yapıldı. 2933 MHz
  • Ekran kartı: MSI GeForce GTX 1080 Ti 11GB OC yapılmamış.
  • PSU sanırım düşük kalacak 700 Watt falandı tam hatırlamıyorum.
  • SSD Samsung EVO 250 GB 3200 okuma yazma oranları mevcut.
  • Hard disk 2 TB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kartları bir şekilde bulurum. Siz olurundan bahsedin. Mesela Binance güvenilir mi ? Ödemeyi nasıl alıyorlar ?
Az önce haberde Kripto para kazançlarına devletin vergi çıkartacağı ile ilgili haber geçildi.

Son düzenleme:
Merhaba,

Bende 1080TI ve 3060 ile kazım yapıyorum. ayarlarımı bu şekilde yaptım. Power limiti 110 yaparsan 49 MH ile kazım yapabilirsin ama bu seferde çok fazla elektrik tüketimi olur. Bana göre şu an için en güvenli borsa Binance'dir. NBMiner programı ile kazım yapabilirsin. Youtube üzerinden ayarlarını bulabilirsin. Durumun iyi ise chia farming'e başlamanı öneririm. Ayrıntılara aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.

1620407233879.png

1620407464249.png

1620407259260.png

Arkadaşların yazdıklarına ilave olarak GTX 1080 ve 1080 Ti için bir yazılım var pill diye onu da açarsanız daha yüksek mh alırsınız.

Bende kafede kullanıyorum 10-15 mh yükseltti.kart başına

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocalarım değerli bilgiler için çok sağ olun teşekkür ederim. Binance üzerinden giriş yapmak istiyorum. Bu site güvenilir midir? Güvenilir ise, Ödemeyi nasıl alabilirim? Bu konu hakkındada bilginiz var mıdır? Ona göre 2'li doğrulama faktörü yapacağım zannedersem kimlik istiyordu bu site.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım değerli bilgiler için çok sağ olun teşekkür ederim. Binance üzerinden giriş yapmak istiyorum. Bu site güvenilir midir? Güvenilir ise, ödemeyi nasıl alabilirim? Bu konu hakkındada bilginiz var mıdır? Ona göre 2'li doğrulama faktörü yapacağım zannedersem kimlik istiyordu bu site.

4 yıldır kullanıyorum ödemelerde hiç sorun yaşamadım.
Doğrulama 1-2-3 gün sürebiliyor.
Sonra IBAN gireceksin.
ethermine kazıp go to > Global Binance > TR binance transfer sonra ibanından çekeceksin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı