Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimse karşı çıkmasın ama Vega'dan pek umutlu değilim ben. Adamların dediği bir çıkmıyor. Ryzen işlemcilerin oyundaki performanslarını gördük... İyi ki daha sonra düzeltildi. Yani ilk seferde mükemmel çıkmıyor maalesef... TDP değerleri de kim bilir nasıl olur bilemiyorum yani. (Umarım Furmak testinde kilitlenmezler...)
F/P olarak mükemmel iş çıkartıyorlar, rekabeti kızıştırıyorlar ama çok bekletip karşılığında dedikleri gibi dört dörtlük bir ürün çıkartamıyorlar bence.
Her zaman böyle değil tabii ki ama yaptıkları oluyor. Sık sık AMD'de rastladım ben buna. Haksız mıyım şimdi @Jira ? Yani sen söyle.
Doğru. Ben de Vega'dan pek bir şey beklemiyorum. Ubisoft'a döndüler iyice. Lunaparklardaki trenler gibi bir çıkıyoruz sonra hoop hemen iniyoruz. Ama Ryzen'e laf ettirmem.