Sistemim bu şekilde, 3 gün önce bu sistemi FHD, 60HZ, 1MS bir monitörde kullanmaktaydım ve BF1 olsun GTA V olsun 60 FPS'lerde oynuyordum ve monitöre bağlıyordum bu durumu.
Şimdi ise yeni aldığım PG278QR model monitör ile yine aynı değerleri görüyorum. Benchmark testlerinde güzel puanlar alıyorum. Sorun nedir? Ne olabilir? Anlamış değilim...
Passmark 9'u kullanınız. Benchmarklarda bir performans artışı olmaz ancak oyunlarda o kart için en az 2K monitör gerek. 2K 144 Hz monitörlere de bir bakabilirsiniz.
Değerler düşük ve arkadaş belirtmiş ASUS PG278QR 2K 1MS 165HZ Monitör kullandığını biraz daha dikkatli okumalısın. FPS sınırlandıran bir şey mi var acaba ? En son güncel bir windows 10 kurulumu yapıp driverleri kendi sitelerinden tek tek güzelce kurup dener misin ?
Değerler düşük ve arkadaş belirtmiş ASUS PG278QR 2K 1MS 165HZ Monitör kullandığını biraz daha dikkatli okumalısın. FPS sınırlandıran bir şey mi var acaba ? En son güncel bir windows 10 kurulumu yapıp driverleri kendi sitelerinden tek tek güzelce kurup dener misin ?