GTX 1080 Ti Sıcaklık Sorunu

Cosgun

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde Strix 1080 Ti var. Kart normal çalışmada 73-74 derecede civarına geldiğinde oyunu kapatıyor. Afterburner yazılımını kurdum ve fan hız ayarlarını 70 derecede %100 olacak şekilde ayarladım. Bu şekilde çalışıyor fakat fanlar full çalışınca malum fazla ses yapıyor. Bundan muzdarip olup da bu sorunu halledebilen var mı arkadaşlar? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı güç kaynağını kullanıyorum problem yok. Ekran kartına uv yaptığım için 57 dereceyi geçmiyor. Sizde birazcık uv uygulayabilirsiniz. Bende arkadaşlara katılıyorum oyunu kapanmaması lazım. Ya işlemci sıcak çalışıyor ya da m2 ssd kullanıyorsanız ekran kartının da yanındaysa ssd ısınıyordur ondan kapanıyordur.

Afterburner da power & temp kilidini açıp power 100 de kalacak şekilde max temp 74 e çektim şimdilik problem çözüldü gibi ama core frekansı 1700 lere kadar düşüyor bazen.Uv yi öğreneyim onuda bi deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı