İyi akşamlar. Sistemimdeki oyunlarım gayet stabil ve düzgün çalışırken nvidia denetim paneli içerisine girerek ayarları varsayılan ayarlara dön olarak ayarladım. Bu ayarı yapınca oyunlar da göz ile görülür renk solması meydana geldi. Arkadaşlar garip olan şu grafik kalitesi iyi fakat özellikle bitkilerde renk soldu resmen yeşil tam yeşil değil gölgesiz tırtıklı ve soluk.
Sistem:
Merhaba. Öncelikle Windows'un gece ışığı modunda olmadığından emin olun.
Nvidia denetim masasından masaüstü renk ayarları sekmesine gelerek kontrast, gama ve digital vibrance ayarlarını ortalama bir ayara getirerek yüzde ellilere çekin. Renk tonunu 0 olarak ayarlayın.
NVIDIA Denetim Masasından, Masaüstü renk ayarlarını ayarlaya gelin alt tarafta Digital vibrance bulunmakta ben 65-75 arası kullanıyorum. Hem oyunlarda hemde genel kullanımda renkler gayet canlı geliyor. Denemenizi öneririm.
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim fakat sorun masaüstü renk ayarları ile ilgili değil. Oyunda ki özellikle bitkiler 3D değilde 2D gibi duruyor. Grafikler en son seviyede ve uygulama denetiminde. Eve geçtiğim zaman bir kaç tane fotoğraf atabilirim.