GTX 1080 Ti Sistem Grafik Solması Sorunu

Ahmet TEMEL

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Sistemimdeki oyunlarım gayet stabil ve düzgün çalışırken nvidia denetim paneli içerisine girerek ayarları varsayılan ayarlara dön olarak ayarladım. Bu ayarı yapınca oyunlar da göz ile görülür renk solması meydana geldi. Arkadaşlar garip olan şu grafik kalitesi iyi fakat özellikle bitkilerde renk soldu resmen yeşil tam yeşil değil gölgesiz tırtıklı ve soluk.
Sistem:
  • Intel i7 6700K Skylake
  • MSI GTX 1080Ti twin frozr
  • Asus Rog swift PG278Q Gsync
  • MSI Z170 gaming m3 anakart
  • Kingston HyperX 2133 MHz DDR4 16 GB RAM
  • Samsung 840 Evo 250 GB
  • Baradduca 1 TB harddisk
  • Corsair hydro h80i soğutucu
  • Corsair Vanguard 750W gold güç kaynağı

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Öncelikle Windows'un gece ışığı modunda olmadığından emin olun.
Nvidia denetim masasından masaüstü renk ayarları sekmesine gelerek kontrast, gama ve digital vibrance ayarlarını ortalama bir ayara getirerek yüzde ellilere çekin. Renk tonunu 0 olarak ayarlayın.

NVIDIA Denetim Masasından, Masaüstü renk ayarlarını ayarlaya gelin alt tarafta Digital vibrance bulunmakta ben 65-75 arası kullanıyorum. Hem oyunlarda hemde genel kullanımda renkler gayet canlı geliyor. Denemenizi öneririm.

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim fakat sorun masaüstü renk ayarları ile ilgili değil. Oyunda ki özellikle bitkiler 3D değilde 2D gibi duruyor. Grafikler en son seviyede ve uygulama denetiminde. Eve geçtiğim zaman bir kaç tane fotoğraf atabilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı