Bu sistem ile oynayamayacağım bir oyun yoktur sanırım diye düşünüyorum. Genel oynanan oyunlar arasında. Bu oyunda bu kadar problem varken şu an ne kadar FPS alacağımı merak ediyorum gerçekten.
Bu sistem o oyunu yutar. Çok dert ediyorsun. Evet, oyunun optimizasyon sorunları var. Ama bu kadar aşırı dert edecek kadar değil. Bu oyunu sadece GTX 1080, 1070 olanları oynamıyor.
Bu sistem o oyunu yutar. Çok dert ediyorsun. Evet, oyunun optimizasyon sorunları var. Ama bu kadar aşırı dert edecek kadar değil. Bu oyunu sadece GTX 1080, 1070 olanları oynamıyor.
Bu oyunu ve H1Z1 oyununu çok seviyorum ve iki oyunda da problem var korkuyorum. 1080Ti seçme sebebim sırf bundan 1080 alsam bile yetmeyecek gibi geliyor
Bu oyunu ve H1Z1 oyununu çok seviyorum ve iki oyunda da problem var korkuyorum. 1080Ti seçme sebebim sırf bundan 1080 alsam bile yetmeyecek gibi geliyor
Peki arkadaş 2K ultra da 60 FPS oynayabiliyor çok güzel. Fakat monitörü 144Hz ise ne gibi zararları olur? Bulanık mı olur donmaya mı başlar ne gibi sorunlar ortaya çıkar?
Ortaya çek FPS düşüşü azalır sonra niye 1060 ekran kartı düşük FPS veriyor FPS düşmelerin azalır 1050 Ti bile ortada rahat oynatıyor ekran kartının yükünü yükselt düşükte işlemciye yük biner yani ekran kartına aban minimum Very Low yerine Low'da oyna oyna.